Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.01.2015, 16:14:02
crinrin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Eu doar continuam logica lui bin000: "contraceptie=avort".

Concluzie? Nu poti sa atribui o valoare egala celor doua.
Ambele sunt la fel de grave!

Contraceptia este si mai inselatoare, deoarece nu vei stii niciodata cate avorturi ai la activ, ba mai mult, in timp ce stai cu nonsalanta in biserica, sa zicem, pilula isi lucreaza efectul ei (adevarul despre modul cum actioneaza "pilulele" l-au dezvaluit unii medici iar despre subtilitatile acestei metode au vorbit mai multi duhovnici).
Sunt multe femei care cred sincer ca nu au facut avort si, prin urmare, cred ca nu au motive sa-si faca procese de constiinta, nu-si marturisesc pacatul si nu fac pocainta. Aceasta, deoarece ele nu stiu ca si pilulele sunt avortive.

Urmarind doar placerea trupeasca, suntem foarte inventivi in a nu suporta si "consecintele" iar acest lucru nu are cum sa nu fie pacat, indiferent de metodele folosite, cu atat mai mult cu cat ne impotrivim voii Lui Dumnezeu.

Cineva se intreba la un moment dat: cine stie cati copii va cere Dumnezeu de la mine iar eu nu am decat unul?! Si nu mersese sa avorteze, nici nu folosise pilule ...

Last edited by crinrin; 13.01.2015 at 16:16:42.