![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum pe viitor sa ne asteptam din nou la tribunale "legitime", care sa condamne pe cei care nu sunt protejati de " cei protectori"? Spunea cineva ca cei care au plecat din tara rau o sa le para. Acum inteleg. |
|
|||
|
|||
![]()
"Frumoasă" lecție.
Last edited by ovidiu b.; 12.01.2015 at 22:27:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Inorogule ateismul nu are unde sa evolueze,sau in raport de ce sa evolueze pt ca nu ofera nimic omului, este cea mai clara dovada de cat de straini pot fi unii de gandirea umana. Pe om il framanta doua mari probleme: rostul lui in lume si calea lui dupa moarte. La prima atei ofera drept cauza, in cel mai bun caz, un accident iar la a doua nimic, in afara anihilationismului, adica disparitia si atat. Ce este si mai bizar este ca imi vorbesti de morala,intrucat in raport de gandirea lumii,de-a lungul timpului, ateismul este imoral, profund imoral.Nu este nici macar un sistem filosofic, pt ca nu ofera un sistem de gandire, ci unul de negare si de limitare a fiintei umane la observabil,si nici categoria asta elucidata. Eu nu am nici o problema cu oamenii care isi doresc drept creator un bolovan cosmic, nici cu cei care isi recunosc stramosii in maimute si cu atat mai putin cu cei care cred ca, dupa moarte,se stinge lumina complet si definitiv. Iti cedez tie locul la filmul acesta, be my guest :) PS: pana acum,in afara opiniilor tale, mai poti oferi ceva demn de atentia tuturor sau este, asa, o discutie precum in Poiana lui Iocan? Intreb asta ca sa pot reflecta la utilitatea participarii subsemnatului la discutie. In trecut cand ti-am cerut sa analizezi public anumite aspecte m-ai lasat admirand peretii, in lipsa de altceva.
Fa o prezentare a viziunii ateiste, cea mai buna prezentare a ta.Cat de ampla poti,cu orice argument vrei,din orice sfera.Daca nici asta nu intereseaza...:) Zi pe larg ca sa intelegem toti cum vezi tu viata, omul, morala,ce vrei tu. Sau daca nu a viziunii ateiste macar a viziunii tale, indiferent unde o incadrezi. Last edited by Pelerin spre Rasarit; 12.01.2015 at 22:11:11. |
|
|||
|
|||
![]()
ADN-ul nici nu stie nimic si nici nu i-ar pasa de nimic. ADN-ul doar exista si noi dansam dupa cum canta el. Dar cumva stim ca unele actiuni sunt morale si altele nu.
Oamenii de stiinta de la Oxford au descoperit gena Jesuis Cearli. :) |
|
||||
|
||||
![]()
Riscul de a-i pierde pe amandoi exista si daca nu spune un medic asta. Dar sansa de a le fi totusi bine a amandurora o ignoram?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu. Nu contest ca au existat sau ca exista si astazi ortodocsi dezaxati. Diferenta majora este ca BO a pastrat invatatura apostolica in schimb BC si-a adaptat "invataturile" la nevoile proprii de putere. Si a tot introdus invataturi aberante: - indulgentele, vanzarea iertarii pacatelor; - excesul de fapte bune; Si ca un "administrator" constiincios papa hotara cui mai dadea din ele; - inchizitia si arderea pe rug; etc
|
|||
|
|||
![]()
http://www.foxnews.com/world/2015/01...re-reportedly/
"De Charlie ati auzit toti. Da de Boko Haram din Nigeria ati auzit? Cam deodata cu ''masacrul Charlie'' din Paris, ''islamistii'' astia au kilarit 2000 - doua mii nu 12 - cu explozibile si mitraliere, intr-un singur oras intr-o singura zi, majoritatea femei si copii care nu au reusit sa fuga. La Paris 50 de sefi de stat, lideri globali au participat la un mars, revoltati de moartea celor 12 francezi, mass media si social media se intrec in ''emotii'' pe tot globul. 2000 de Nigerieni morti, majoritatea femei si copii, nu conteaza. " |
|
|||
|
|||
![]()
Je suis Ammar Muhammad Hamoodi!: http://adevarul.ro/news/societate/je...5e9/index.html
"Ai auzit de Ammar Muhammad Hamoodi? Probabil că nu. Nu s-a născut la Paris. Nu a trăit acolo. Nici nu a murit acolo. Nu a fost terorist. Nici erou. Nici jurnalist. N-a apărut pe niciun breaking news, în văzul unei lumi lipite cu pupilele de ecranele îngălbenite. Nu a plâns nimeni după el. Niciunul dintre noi. Nu ne-am revoltat. Nu am strigat. Nu am amenințat. Nu ne-am pus mesaje pe Facebook. Nu i-am dat Share. Nu i-am dat Like! Nu ne-am pus poza de profil cu „Je suis Ammar Muhammad Hamoodi!”. Nu am făcut nimic. Din viața lui Ammar ne-au mai rămas doar câteva cifre, pierdute pe internet, în prima listă făcută publică de organizația „Iraq Body Count” cu numele a o sută de civili uciși în războiul din Irak. Vârsta - 1 an, ziua morții - 5 aprilie 2003. Stăm toți cu ochii lipiți de ecrane. În Franța, nu e bine. Noi suntem Charlie! De Noor Elhuda Saad Hamoodi ai auzit? Probabil că nu. Nici pentru mortul ăsta nu am făcut nimic. Numele îi apare în aceeași listă neagră de 100, iar cifrele care ne-au rămas din viața puiului de om sunt și mai puține. Vârstă – „baby”, ziua morții – 5 aprilie 2003. Locul: tot Basra. În altă lume, cea pentru care nu vrem să facem loc, numărătoarea morții merge și mai departe. Războiul din Irak a luat, ieri, 41 de suflete. Acum două zile, în acel 7 ianuarie sângeros din Paris, același război a mai înghițit 53 de oameni. În primele șapte zile din an, bilanțul e și mai sumbru: 364 de civili au fost uciși. Numărătorile din alte lumi tot trec pe lângă noi. Doar astăzi, până la ora asta, când tu citești aceste rânduri, 712.854.295 de oameni nu au acces la nicio sursă de apă potabilă. Tot astăzi, tot până la ora asta, statisticile online ale Organizației Mondiale a Sănătății arată că 23.390 de oameni, din lumea altora, au murit de foame. Și tot de foame, în puținele zile care au trecut de la începutul acestui an, au murit 268.513 suflete din lumea altora. Niciunul nu a fost Charlie!" |
|