![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Gata,abia azi am inteles ca Dumnezeu ne-a facut un bine la toti si nu ne-a unit in alianta asta care nu mergea din capul locului,fiind noi cu conceptii f diferite despre viata,in general. Mie imi este clar. Mai rau este ne-am certat cu ocazia asta,desi as fi preferat sa fi ajuns la aceasta concluzie intr-un mod mai pasnic :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
||||
|
||||
|
Copilul se boteaza repede si pentru un alt argument: sa fie impartasit in fiecare Duminica, pana la 7 ani, astfel incat sa creasca sub lumina harului.
Copiii sunt ca niste plantute mici care au nevoie de har ca de lumina soarelui, sa le lumineze sufletul, mintea, sa poata gandi si creste corect. |
|
|
|||
|
|||
|
Din pacate, dupa cum stau lucrurile, daca il boteza Yasmina ar fi fost impartasit o data sau de 2 ori pe an, cand mergea ea acolo, sau viceversa ( cand/daca veneau ei la ea), iar acum va fi impartasit tot odata pe an sau la cativa ani, cand vine mamaia sau cand il trimite maica-sa in Romania...( cine stie, poate planuieste sa i-l trimita bunicii aici, sa-l creasca ea ...???)
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si cine ma rog il va duce la impartasit?Daca mama nu frecventeaza biserica?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
||||
|
||||
|
Dumnezeu si ingerul pazitor. Daca se roaga altii pentru el in alta parte.
|
|
|
|||
|
|||
|
De cateva duminici vine la biserica o familie tanara, cu o bebelusa mica de tot, am intrebat cat are si abia pe 2 ian face 3 luni...deci s-a nascut pe 1 oct si deja au botezat-o...
|
|
|
||||
|
||||
|
Sâmbătă, cu voia Domnului, îl vom boteza și pe al 2-lea băiețel al cumetrilor noștri.
El s-a născut pe 10 noiembrie.
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 22.12.2014 at 17:13:16. |
|
|
|||
|
|||
|
Sa va traiasca finutul, Dragos!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Uite ca eu nu am stiut ca trebuie repede dar acum faptul este consumat si inteleg ca a fost si voia Domnului pt ca ma tot rugam in acest sens. Deci...no hard feelings!
|
|