![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
-------------------------------------------------------------------------------------
Last edited by Ion Pop; 24.07.2015 at 11:29:02. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu erau numai crestini. Oricum, vremurile s-au schimbat. Acum avem NATO. Turcia este in NATO. La fel si Romania. Nu-ti face griji pentru niste arabi cu niste ak-uri in mana. Lasa-i pe aia din Siria si Iraq sa-si faca griji. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum ce relevanta are asta ?? Pai si ISIS si Boku Haram vand sclave crestine in ziua de azi ! Tu ai impresia ca de la turci incoace Coranul s-a schimbat ? |
|
|||
|
|||
![]()
Nup, dar ideea este ca n-o sa ne invadeze statul islamic. Chestia postata nu era relevanta subiectului.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Statul islamic a invadat deja Europa ! O multime de musulmani extremisti EUROPENI au plecat sa lupte alaturi de statul islamic in Siria ! Ce crezi ca vor face acei luptatori ai Statului Islamic cand se vor intoarce in Europa ? Califatul islamic inseamna cucerirea INTREGII lumi la islam . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Mda. Vor continua actele teroriste în țările considerate de ei ostile. Asta pentru că nu învață nimeni nimic din istorie, fie ea îndepărtată sau recentă.
|
|||
|
|||
![]()
Ideologia care ii inspira trebuia bombardata demult . Aia e vinovata . Degeaba ii omoara pe astia . Vor veni alti mii de fanatici inspirati de faptele profetului !
|
|
|||
|
|||
![]()
”Decip” ideea este ca dupa tine, potopul; nu?