![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Care "propagandă BOR"?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Cum care neicusorule? Propaganda pro-Ponta sustinuta de unii reprezentanti ai bisericii?Cum care?
Aia cu icoane care avizau politicos si intelept pe tot enoriasul sa voteze cu Ponta,ca doar este orthodox... Precum si alte aparitii in media,in care Ponta apare ocrotit si recomandat cu caldura de catre diferiti reprezentanti ai bisericii a.k.a preoti,calugari... ca aici : http://portalsm.ro/2014/11/biserica-...-victor-ponta/
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
E vorba deci de un singur ierarh.
El e BOR? Sper că nu-mi vii cu bilețelele nu știu care pozate nu știu unde... Oameni buni, fac apel la discernământ duhovnicesc, nu lumesc. Nu vă lăsați convinși așa ușor de câte o prostie colportată stil bulgăre de nea de o mie de inși. Nu devine adevărată dacă e repetată de mai multe ori!
|
|||
|
|||
![]()
Ce masuri s-au luat impotriva ierarhului, care sa delimiteze BOR de actiunile acestuia?
|
|
||||
|
||||
![]()
Da' pentru ce să se ia măsuri vericule?
Că așa vrea mușchiul tău? BOR s-a delimitat prin comunicatul pe care l-a dat. În ceea ce privește măsurile ce ar trebui luate împotriva unui ierarh, ușurel, că nu vorbim nici măcar de Băsescu aici.
|
||||
|
||||
![]()
Stai linistit Dragoș, că, cazul din corund nu este caz singular de față bisericească care să îndemne enoriașii să voteze Victor Ponta.
Și, mă rog, de ce să nu se ia măsuri împotriva celor care au făcut propagandă lectorală? Argumentează te rog, să știm și noi ăștia mai proști...
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
||||
|
||||
![]()
Stau foarte liniștit.
Ce vreau eu să zic e că nu "BOR l-a susținut pe un anume catindat" ci, punctual, ici-colo o față sau alta bisericească. De rang mai mare sau mai mic. Dar de aici până la "BOR face, BOR drege", ar trebui să vă dați măcar voi, credincioșii seama că e cale luuungă. Nu vă dați, vă cam faceți părtași dușmanilor Bisericii. Părerea mea, hâc.