Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Reguli generale de utilizare a forumului
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.11.2014, 18:32:44
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Steliana12 Vezi mesajul
Recunosc si mie cateodata mi se intampla sa imi fie frica de moarte dar de unde aceasta frica ?O colega mi-a spus ca daca te omoara cineva sau daca mori din cauze naturale te duci la Dumnezeu dar daca te sinucizi ajungi in Iad . Nu stiu cat de adevarat este asta dar sincer . Unchiul meu mi-a spus sa ma rog si o sa imi treaca dar desi ma rog nici acum nu mi-a trecut. Ma puteti ajuta voi???
Toti murim la un moment dat. Nu este ceva de care sa-ti fie frica, nici ceva ce trebuie anticipat. Trebuie sa-ti traiesti viata, ca numai pe aceasta o ai, si cand o sa mori, o sa mori.
Reply With Quote
Vechi 17.11.2014, 18:49:19
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Toti murim la un moment dat. Nu este ceva de care sa-ti fie frica, nici ceva ce trebuie anticipat. Trebuie sa-ti traiesti viata, ca numai pe aceasta o ai, si cand o sa mori, o sa mori.
Nu cred ca are nevoie de sfaturi prostesti de la cineva care nu e credincios. Daca ai observat e o persoana credincioasa. Ai inceput sa scrii mult prea mult pe forum la subiecte cu care nu ai vreo tangenta.
Reply With Quote
Vechi 17.11.2014, 19:39:22
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Nu cred ca are nevoie de sfaturi prostesti de la cineva care nu e credincios. Daca ai observat e o persoana credincioasa. Ai inceput sa scrii mult prea mult pe forum la subiecte cu care nu ai vreo tangenta.
Nu cred ca este un sfat prostesc. Mesajul "ai o singura viata" este un mesaj crestinesc. Oare este rau ca incerc sa ma implic intr-o comunitate la care am ajuns sa tin, chiar daca nu impart aceleasi pareri cu ea?

Ai prefera sa fiu ca Albert, al carui scop era numai sa posteze in sectiunea de stiinta? N-ai observat ca, de cand il ignoram, n-a mai postat nimic? (Sunt curios daca va reaparea cand va posta cineva din nou in sectiunea de stiinta). Imi place sa ma implic in ceea ce fac, nu doar sa fac lucrurile superficial si fara substrat.

In plus, imi place sa cred ca, prin intrebarile si postarile mele, va dau si voua teme de gandire si de cercetare, in timp ce aflu si eu lucruri noi :)
Reply With Quote
Vechi 17.11.2014, 20:44:45
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Nu cred ca este un sfat prostesc. Mesajul "ai o singura viata" este un mesaj crestinesc. Oare este rau ca incerc sa ma implic intr-o comunitate la care am ajuns sa tin, chiar daca nu impart aceleasi pareri cu ea?
E vorba de toata fraza: "Trebuie sa-ti traiesti viata, ca numai pe aceasta o ai, si cand o sa mori, o sa mori." Adica traieste-ti viata ca apoi nu mai urmeaza nimic.
Aceasta e o comunitate crestin ortodoxa. S-a facut odata un sondaj in cea mai de temut inchisoare din SUA. Toti criminalii au zis ca ei au vrut sa faca bine. Nu ajunge sa vrei sa faci bine, pentru ca binele si adevarul sunt relative pentru cel ce nu are o intelegere crestina.
Reply With Quote
Răspunde