Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.11.2014, 14:28:22
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mena59 Vezi mesajul
Te comporti ca un copil. Sau poate chiar esti.
Mai intai imi trimiti, asa ca sa ne mai amuzam oleca, o gluma de afis. Mi-ai trimis-o ca replica la afirmatia mea ca "de dragul copiilor mei as fi votat cu Iohanis."
Nu am zis nimic pt ca mi s-a parut amuzanta si nu cred ca intentia ta a fost sa ma batjocoresti.
Apoi ai trimis un mesaj cu "rusine celor bla, bla, bla..." Nici nu m-am gandit ca te referi de fapt in principal la mine...
Dar cu replica de mai sus, m-ai convins ca eu sunt tinta. Oare cu ce te-am deranjat? Nici nu ne cunoastem, nici macar nu locuim in acelasi oras.
Treaba cu spiritul de turma a fost asa: "Nu pot sa votez cu cineva doar din spirit de turma" adica nu m-am luat dupa altii cand l-am ales pe Ponta.. Si nu ma iau dupa altii ca sa-l votez pe Iohanis. Am cap pe umeri si gandesc si eu dupa cata minte am.
Eu nu stiu ce ai inteles tu...
Cred ca mesajul era pt Mirelat ,eu nu am pus nici un afis nici nu am zis "rusine celor..."
Citeste cu atentie.Doamne ajuta !
Vechi 13.11.2014, 14:29:10
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
Dragos, pentru astia ca tine ar trebui schimbata legea: exercitarea dreptului de vot sa fie obligatorie, cum este in alte tari.
Și ce-ar rezolva asta? Mi-aș muta posteriorul până la secția de votare și i-aș ștampila pe toți.
Și ce-ar rezolva asta.

Totuși, nu vrei să te calmezi? Nu crezi că pui prea multă pasiune pe un subiect care, culmea!, nici nu te afectează în mod direct?
Vechi 13.11.2014, 14:29:22
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Bine că ești tu jmekeră că ai plecat din țară!
Hai că întreci măsura, pe bune!
Monser, eu n-am plecat de smechera, ci pentru ca nu mai gaseam nimic decent de lucru in tarisoara noastra.
Vechi 13.11.2014, 14:29:45
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Nu inteleg de ce partea adversa nu le ofera celor care aleg sa stea acasa sau aleg sa-l voteze pe Ponta aceeasi prezumptie.
Eu cred că și alegătorii lui Ponta pot fi de bună credință, nu au toți vreun interes pentru a-l vota. Unii îl plac sincer, alții îl votează pentru că-l urăsc pe Băsescu și pe acesta îl asociază cu Iohannis; alții și-au făcut propriile analize ale vieții politice și au ajuns la părerea că e mai bine cu Ponta.
Deși cred că este greșit, știu, în același timp, că nu este exclus ca cineva, cândva, să-mi demonstreze că eu sunt cel care greșește acum.

Ca să-l citez pe Ion Rațiu (care, la rândul său cita pe altcineva), chintesența democrației înseamnă că mă voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine.
Vechi 13.11.2014, 14:29:45
anita anita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mena59 Vezi mesajul
Nu a fost tarat biserica pt ca nu s-a lasat. Doar incercari, ispite pe care le-a invins. Cativa preoti au fost mai slabi. Domnul sa-i ajute sa-si revina!
Eu nu am acuzat biserica ci pe cei care s-au servit de numele lui Dumnezeu si de preoti ,ispitindu-i ,in aceasta murdara campanie.
Vechi 13.11.2014, 14:31:22
anita anita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Eu cred că și alegătorii lui Ponta pot fi de bună credință, nu au toți vreun interes pentru a-l vota. Unii îl plac sincer, alții îl votează pentru că-l urăsc pe Băsescu și pe acesta îl asociază cu Iohannis; alții și-au făcut propriile analize ale vieții politice și au ajuns la părerea că e mai bine cu Ponta.
Deși cred că este greșit, știu, în același timp, că nu este exclus ca cineva, cândva, să-mi demonstreze că eu sunt cel care greșește acum.

Ca să-l citez pe Ion Rațiu (care, la rândul său cita pe altcineva), chintesența democrației înseamnă că mă voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine.
Majoritatea sunt de buna credinta ,cu asta sunt de acord.Ponta e un tip mai simpatic ,mai aratos decat Iohannis .
Departe de mine de a-i acuza de ganduri perverse ,dar o persoana draguta impresioneaza.O doamna apropiata mie a votat-o pe Elena Udrea pt ca i se pare draguta si vorbeste frumos.
Vechi 13.11.2014, 14:31:36
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
Monser, eu n-am plecat de smechera, ci pentru ca nu mai gaseam nimic decent de lucru in tarisoara noastra.
Atunci n-o mai face pe jmekera dându-mi mie lecții de civism răsuflat de la 5k km depărtare. Da?
Vechi 13.11.2014, 14:33:18
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Atunci n-o mai face pe jmekera dându-mi mie lecții de civism răsuflat de la 5k km depărtare. Da?
Dormi in pace. :)
Vechi 13.11.2014, 14:34:34
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Ceea ce-ți recomand din suflet și ție!
Vechi 13.11.2014, 14:35:14
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

S-au cam încins spiritele, într-adevăr. Este de așteptat, atunci când e vorba de politică; e greu să-ți păstrezi calmul.
Dar hai să vedem partea bună a lucrurilor, dacă suntem credincioși: Dacă iese Iohannis nu va curge lapte și miere, iar dacă iese Ponta, nu va fi iadul pe pământ. Vom răbda și vom trăi, căci nimeni nu ne va putea despărți de dragostea lui Dumnezeu.

Sper ca măcar de duminică încolo să uităm de politică și să ne bucurăm de fiecare zi și clipă petrecute cu Hristos. Bine că vine și postul începând de mâine, vreme binecuvântată.
Subiect închis