![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citeste cu atentie.Doamne ajuta ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Și ce-ar rezolva asta. Totuși, nu vrei să te calmezi? Nu crezi că pui prea multă pasiune pe un subiect care, culmea!, nici nu te afectează în mod direct?
|
||||
|
||||
![]()
Monser, eu n-am plecat de smechera, ci pentru ca nu mai gaseam nimic decent de lucru in tarisoara noastra.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deși cred că este greșit, știu, în același timp, că nu este exclus ca cineva, cândva, să-mi demonstreze că eu sunt cel care greșește acum. Ca să-l citez pe Ion Rațiu (care, la rândul său cita pe altcineva), chintesența democrației înseamnă că mă voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu am acuzat biserica ci pe cei care s-au servit de numele lui Dumnezeu si de preoti ,ispitindu-i ,in aceasta murdara campanie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Departe de mine de a-i acuza de ganduri perverse ,dar o persoana draguta impresioneaza.O doamna apropiata mie a votat-o pe Elena Udrea pt ca i se pare draguta si vorbeste frumos. |
|
||||
|
||||
![]()
Atunci n-o mai face pe jmekera dându-mi mie lecții de civism răsuflat de la 5k km depărtare. Da?
|
||||
|
||||
![]()
Dormi in pace. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ceea ce-ți recomand din suflet și ție!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
S-au cam încins spiritele, într-adevăr. Este de așteptat, atunci când e vorba de politică; e greu să-ți păstrezi calmul.
Dar hai să vedem partea bună a lucrurilor, dacă suntem credincioși: Dacă iese Iohannis nu va curge lapte și miere, iar dacă iese Ponta, nu va fi iadul pe pământ. Vom răbda și vom trăi, căci nimeni nu ne va putea despărți de dragostea lui Dumnezeu. Sper ca măcar de duminică încolo să uităm de politică și să ne bucurăm de fiecare zi și clipă petrecute cu Hristos. Bine că vine și postul începând de mâine, vreme binecuvântată. |
|