Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.11.2014, 19:39:55
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
^ asta suna bine :))

Oficial, eu personal voi vota cu Iohanis. De ce? Pentru ca stiu Ponta ce poate sa faca, in functii sus puse in stat, pe cand Iohanis nu stiu ce poate sa faca in functii sus puse in stat; stiu ce a facut ca primar, si nu vad prea multe minusuri prin Sibiu. Voi vota o Romanie a lucrului bine facut de data asta. Nu imi mai anulez votul. (cat de bine facut va fi, nu stiu, dar prefer sa risc cu asta decat cu ponta)
Cat despre Ponta, mie personal nu imi inspira incredere DELOC si mi-e antipatic de cand l-am vazut prima data; pana acum nu m-am inselat in privinta oamenilor, sper sa ma ajute Dumnezeu sa nu ma insel nici acum si chiar sa aleg raul mau putin rau.

In plus, m-a oripilat total treaba cu bisericile care fac campanie electorala si conving (da, da, posibil ca multi sa-i aculte ca deh, fac asultare de preot/duhovnic/inaltpreasfintit etc.) oamenii sa il voteze pe Ponta, cel care va ramane in veci cunoscut ca doctor PLAGIATOR.

\:offtopic - asa pot sa-mi dau si eu si oricine doctoratul - copiez ca nebuna tot ce prind; nu cred ca era asa greu sa puna note de subsol si sa scape de titulatora de plagiator \:off topic incheiat.
Ce legatura are primaria cu presedintia sau ce are aia cu prefectura?
Asa poate oricine sa isi puna un slogan catchy si lumea il voteaza dupa vorbe. Lumea uita ca nu conteaza omul, chiar deloc , ci grupul din spate.
Antipatia vis-a-vis de un om nu conteaza chiar deloc, ce conteaza este ce propune acel om ca program, punctele programului, nu fata omului.
Vechi 11.11.2014, 19:42:42
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Dom' le da' aveti o obsesie nu gluma cu comunistii! Bun- am inteles ca Iohannis are unele calitati fata de Ponta, am inteles ca este mai serios, este posibil sa-l votez, da' sa mai spuneti acuma in 2014 ca ala e comunist mi se pare cam ridicol!
Nu va mirati, in mod sigur e postaci platit.
Vechi 11.11.2014, 19:53:32
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Antipatia vis-a-vis de un om nu conteaza chiar deloc, ce conteaza este ce propune acel om ca program, punctele programului, nu fata omului.
Într-adevăr, o discuție pe proiecte a cam lipsit în campania asta; ea ar fi putut da un aer mai civilizat dezbaterilor, i-ar fi îndemnat mai mult pe oameni să gândească, iar nu să urască.
Vechi 11.11.2014, 19:53:37
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
Nu va mirati, in mod sigur e postaci platit.
Ma intreb de unde oare le scoateti?
Visovi este un membru vechi al forumului,toti suntem obisnuiti cu felul dumnealui original de a scrie.
Cum adica este postaci platit? Poate cineva sa te plateasca pt ce scrii pe un forum?
Te platesc daca iesi la o mineriada,la un meeting,daca scrii la gazeta ...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Vechi 11.11.2014, 20:02:47
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
Ce legatura are primaria cu presedintia sau ce are aia cu prefectura?
Asa poate oricine sa isi puna un slogan catchy si lumea il voteaza dupa vorbe. Lumea uita ca nu conteaza omul, chiar deloc , ci grupul din spate.
Pai cum sa nu aiba legatura?
Primaria este un departament zonal iar mai multe departamente din astea zonale,formeaza Romania.
Daca un manager zonal a dovedit ca si-a atins si depasit atributiile in sectorul sau merita sa I se dea o sansa la presedintie.
Este o urmare fireasca a avansarii in functie dpdv al meritelor si a experientei.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Vechi 11.11.2014, 20:41:34
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Ma intreb de unde oare le scoateti?
Visovi este un membru vechi al forumului,toti suntem obisnuiti cu felul dumnealui original de a scrie.
Cum adica este postaci platit? Poate cineva sa te plateasca pt ce scrii pe un forum?
Te platesc daca iesi la o mineriada,la un meeting,daca scrii la gazeta ...
Este membru Pedelist trimis sa faca campanie pentru Iohannis, Udrea si restul. E prea batator la ochi. In mod sigur este in partid si platit pentru ce face, sau securist deghizat, agent ce lucreaza pentru ei.
Vechi 11.11.2014, 20:45:23
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Într-adevăr, o discuție pe proiecte a cam lipsit în campania asta; ea ar fi putut da un aer mai civilizat dezbaterilor, i-ar fi îndemnat mai mult pe oameni să gândească, iar nu să urască.
Nu stiu daca va mai aduceti aminte, dar pe vremea lui Iliescu a fost o confruntare foarte civilizata cu Ratiu si Campeanu, mult a decazut campania de atunci.
Vechi 11.11.2014, 20:53:16
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Pai cum sa nu aiba legatura?
Primaria este un departament zonal iar mai multe departamente din astea zonale,formeaza Romania.
Daca un manager zonal a dovedit ca si-a atins si depasit atributiile in sectorul sau merita sa I se dea o sansa la presedintie.
Este o urmare fireasca a avansarii in functie dpdv al meritelor si a experientei.
Daca e vorba de experienta toti ceilati ar fi fost mai mai potriviti pentru ca au mai multa experienta.
Ponta prim-ministru, Macovei ministru, Udrea la fel, Tariceanu prim-ministru, Melescanu, ministru etc etc. Cu cea mai putina experienta e chiar Iohannis dar acesta a fost propus pentru ca da bine la masele snoabe, care pun botul la textul "e neamt, musai sa fie bun".

Last edited by aubergine; 11.11.2014 at 20:57:10.
Vechi 11.11.2014, 20:54:57
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Da, așa este. Iliescu a avut doi interlocutori civilizați. Multe s-au schimbat de atunci, însă. Locurile în politică n-au fost ocupate de domni.

Și chiar dacă proiectele sunt importante, nu este mai puțin adevărat că și omul care și le asumă este la fel de important. De vorbe și promisiuni am mai avut parte. Calitatea umană este cea mai importantă. Am urmărit câteva minute confruntarea dintre cei doi candidați de astăzi, însă am abandonat văzând viclenia, atacurile, insinuările pe care Ponta le practică, întrerupând întruna, încercând să-l enerveze pe Iohannis pentru a-l scoate din dispozitiv. Acesta nu dispune de mijloacele lui Ponta, nu este antrenat pentru o astfel de luptă.

Când un gentleman luptă cu un șmecher primul nu are nicio șansă, pentru că el ține la reguli, la onoarea de a nu aplica lovituri nepermise, la respectul pentru adversar; pe când celălalt nu are nicio regulă și nu respectă nimic, dorind doar să-l vadă pe adversar la pământ pentru a-l murdări și mai mult.
Vechi 11.11.2014, 21:04:52
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Da, așa este. Iliescu a avut doi interlocutori civilizați. Multe s-au schimbat de atunci, însă. Locurile în politică n-au fost ocupate de domni.

Și chiar dacă proiectele sunt importante, nu este mai puțin adevărat că și omul care și le asumă este la fel de important. De vorbe și promisiuni am mai avut parte. Calitatea umană este cea mai importantă. Am urmărit câteva minute confruntarea dintre cei doi candidați de astăzi, însă am abandonat văzând viclenia, atacurile, insinuările pe care Ponta le practică, întrerupând întruna, încercând să-l enerveze pe Iohannis pentru a-l scoate din dispozitiv. Acesta nu dispune de mijloacele lui Ponta, nu este antrenat pentru o astfel de luptă.

Când un gentleman luptă cu un șmecher primul nu are nicio șansă, pentru că el ține la reguli, la onoarea de a nu aplica lovituri nepermise, la respectul pentru adversar; pe când celălalt nu are nicio regulă și nu respectă nimic, dorind doar să-l vadă pe adversar la pământ pentru a-l murdări și mai mult.
Conducatorii sunt leiti poporului, noi nu stam bine la capitolul civilizatie si nu stim sa avem o discutie civilizata, fara atacuri.
Cu o floare nu o sa se faca in veci primavara, sistemul e corupt nu il poate schimba un om.
Aveti un link?
Subiect închis