![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sa nu-i credeti! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Oi cerești a sfințit Domnul și nu oi căpiate cărora nu le pasă de Calea lor! Nu mai mâncați aluatul fățarnicilor fiindcă ei zic dar nu fac și nici măcar cu degetul nu se ating... Last edited by vsovivivi; 11.11.2014 at 15:12:55. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Doamne ajuta! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
O sa imi intreb duhovnicul daca sa merg sau nu la vot.Asta ca sa fiu cu cugetul impacat inaintea lui Dumnezeu ,deci astept binecuvantare ,nu iau hotarari de capul meu. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
A indemnat! Înainte de turul I și e valabil și pentru turul II! De ce nu vă ascultați patriarhul? Oare duhovnicul o să vă sfătuiască viceversa? Dacă e ofițer acoperit sau dacă e laș și fuge de răspundere și de mărturisire atunci da, o să vă sfătuiască să mergeți să votați numai dacă votați cu Pontiacul agresiv. Nu e drept cum a îndemnat patriarhul Daniel? Pentru ce vă îndoiți și nu ascultați? Mergeți și votați cu cine credeți și în cine credeți dar nu fiți ca niște găini decapitate! Eu voi vota Iohannis pentru că nu e limbut și n-are logoree mitomană ca Pontiacool! Last edited by vsovivivi; 11.11.2014 at 15:28:49. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cred ca asa ar trebui sa facem. Numai ca daca l-as intreba cu cine sa votez si mi-ar zice cu... celalalt... cred ca nu as face ascultare. |
|
|
|||
|
|||
|
Duhovnicul meu nu cred ca o sa imi spuna cu cine sa votez ,dar trebuie sa imi fac datoria.
|
|
|
|||
|
|||
|
In concluzie- sa ne ajutam Dumnezeu sa votam asa cum ne dicteaza constiinta!
Personal nu stiu cu cine am sa votez in turul doi. Desi ca optiune politica prefer social-democratia, prin marile fapte de coruptie patronate de PSD in special dupa 1996, cred ca acest partid este astazi departe de a fi unul intradevar social-democrat, ci doar o gasca de hoti, asa cum sunt astazi toate partidele politice romanesti. Am simpatizat cu politica PDSR-ului pe timpul lui Nicolae Vacaroiu, insa când am vazut ce hotii a patronat PSD-ul in timpul lui Adrian Nastase (aroganta acestuia fiind criticata si de Ion Iliescu), nu cred ca astazi PSD-ul mai poate reprezenta intradevar un partid de stanga si o optiune social-democrata (asa cum social-democratia a inregistrat un mare succes in Suedia de exemplul) in Romania! |
|
|