Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.10.2014, 14:46:06
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Daca tot sunt unii care o voteaza pe pitzi zurlie "democrata" aia, atunci macar sa aducem niste inlocuitoare mai aratoase de la Moulin Rouge...tot aia este!
Vechi 31.10.2014, 17:51:04
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Implicit Parașuta nu e parașută ci a fost înșelată de soț!

Citat:
În prealabil postat de Theodore_of_Mopsuestia Vezi mesajul
Daca tot sunt unii care o voteaza pe pitzi zurlie "democrata" aia, atunci macar sa aducem niste inlocuitoare mai aratoase de la Moulin Rouge...tot aia este!
Ea nu e așa ceva cum îngroși dumneata... însă dumneata chiar ești.. viceversa!.. din păcate.

Votați cu Elena pentru că n-aveți ce pierde!..
Cine nu votează cu ea înseamnă că e naiv și s-a lăsat prea ușor păcălit de ipocriți!

Oare este vreo fată sau femeie care să nu fi folosit tocuri niciodată și să nu fi purtat poșetă în viața ei... sau mini?
Oare este vreun băiat care să nu-și fi folosit palma niciodată?

Dacă există un astfel de creștin ortodox naționalist atunci cinste lui și îl rog să ridice și să arunce primul cu piatra... în mine!.. pentru că eu votez cea mai curajoasă și cea mai îndrăzneață și cea mai frumoasă parașută, te oftici?.. că nu poți s-o ridici?.. piatra, de aia o votez pentru că ea este politiciana care după ce s-a parașutat în politică a lăsat parașuta fraierilor s-o facă bucățele suvenir crezându-se smințișori și foarte grozavi acuzând-o declarându-se astlet implicit prin logica dreaptă.. perversă pe invers sărmanii de ei... deci decât niște triști malahiști pesimiști!

Last edited by vsovivivi; 31.10.2014 at 17:58:41.
Vechi 31.10.2014, 19:28:08
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivivi Vezi mesajul
Ea nu e așa ceva cum îngroși dumneata... însă dumneata chiar ești.. viceversa!.. din păcate.

Votați cu Elena pentru că n-aveți ce pierde!..
Cine nu votează cu ea înseamnă că e naiv și s-a lăsat prea ușor păcălit de ipocriți!

Oare este vreo fată sau femeie care să nu fi folosit tocuri niciodată și să nu fi purtat poșetă în viața ei... sau mini?
Oare este vreun băiat care să nu-și fi folosit palma niciodată?

Dacă există un astfel de creștin ortodox naționalist atunci cinste lui și îl rog să ridice și să arunce primul cu piatra... în mine!.. pentru că eu votez cea mai curajoasă și cea mai îndrăzneață și cea mai frumoasă parașută, te oftici?.. că nu poți s-o ridici?.. piatra, de aia o votez pentru că ea este politiciana care după ce s-a parașutat în politică a lăsat parașuta fraierilor s-o facă bucățele suvenir crezându-se smințișori și foarte grozavi acuzând-o declarându-se astlet implicit prin logica dreaptă.. perversă pe invers sărmanii de ei... deci decât niște triști malahiști pesimiști!
Ai mai vsovi, ti-e iti place parasutismul si vrei o parasuta.
Vechi 31.10.2014, 19:36:40
cristirg cristirg is offline
Banned

Data înregistrării: 26.06.2014
Implicit

Vechi 31.10.2014, 19:40:56
Banned

Implicit

Gata, eu votez Petre Tutuea.Eu votez filosofi nu parasute.
Vechi 01.11.2014, 00:00:48
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de oaie_cugetatoare Vezi mesajul
Gata, eu votez Petre Tutuea.Eu votez filosofi nu parasute.
Just!
Lumea noastra nu mai este normala demult. De cand? Cam de cand un anume fraier a acceptat din mana nevesti-sii un anume fruct.

Last edited by Theodore_of_Mopsuestia; 01.11.2014 at 16:58:59.
Vechi 01.11.2014, 06:12:57
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Înainte de a nas™™te panseuri d'astea naziste de-a dreptul, nu mai bine ieÈs™i pe un balcon, ceva, tragi aer în piept, bagi capul sub o chiuvetă cu apă rece, te linis™™tes™™ti s™™i apoi bagi o întâlnire cu mos Ene? Cres™tinu-le!
Vechi 04.11.2014, 11:58:43
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Implicit Parașuta seamnănă cu Elena Udrea iar eroul nu că seamănă cu Iohannis?

Citat:
Ai mai vsovi, ti-e iti place parasutismul si vrei o parasuta.
Ia să vă fac o proorocie:

Uite exact așa o va păți omul roșu sEDOMituitor mare 'naționalist' de carton și mare 'ortodox' de două table pe umăr, omul tuturor ispitelor și fărădelegilor care a corupt biserica și este un vicios acoperit cu spatele bine asigurat pentru că a întors crucea și a făcut din ea o sabie vicleană cu care chinuie și ucide frații și surorile Domnului!

Nu vi se pare că 'suflarea gurii Domnului' seamănă cu Iohannis și fata aia bună pentru România cu Elena Gabriela?

Ia priviți și înțelegeți cine va câștiga președenția și ce va păți tot cel ce s-a corcit cu gLumea și cu mai marii ei mari mâncători de pateu ca să crească cât mai mari și să-și asigure spatele printre popi ca să-i facă ei campanie de parvenire din bani publici luați de la cei pe care-i ocărăște cu apoplexie proletară foarte vicleană ca să ne ispitească să ne unim cu el cântând internaționala bolșevic-masonică ce oftică fraierii cu vile și blănuri și șoping la Paris sperând că o să ne revolte și o să urâm cot la cot cu ei pe cei ce ne fac bine și o să votăm mereu pe cei ce ne fac rău! Urât și înșelătoare poate fi unealta asta naționalistă venită spre a-i compromitemite pe ortodocși... păcat că puține mai sunt cu adevărat ortodocși... restul sunt pleavă și neghină mare ce sporește în servviciul fățărniciei și ca ipocriții se cred grâu!

Păziți subconștientul colectiv de propaganda măscăriciului roșu făcută prin mercenarii din televiziuni bine plătiți din bani furați de la popor prin firmele din energie și din arenda pământurilor statului pe nimic! Înțelegeți voi oare stârnirea neascultării prin propagarea vicleană a patimii dezbinarii de Dumnezeu prin ură ca să vă corupă și să vă facă mari unindu-vă cu viciul roșu sEDOMit acoperit și ascuns ce are spatele asigurat și se privirilegiază ca beroii parvenirii prin ÎNȘELARE și viitor deșert plin de slavă deșartă?

Desfrânarea subconștientului colectiv printre știri la rubrica noutăți pentru credibilizarea ipocriților triști cu viață învârtoșată! Vai de ei mitomanii răzvrătiți și foarte nemulțumiți ce viermuiesc ca să păgânizeze creștinii! Bucurați-vă când vă asupresc și răbdați fără să vă asociați cu minteresurile lor! VĂ ÎNȘALĂ pentru că vă convine și vouă să vă lăsați înșelați cu înșelarea mituitoare cu duhul minciunii măririi de sine ca să creșteți și să sporiți și voi prin înșelare!

NU VĂ MAI ÎNȘELAȚI UNII PE ALȚII!.. căci înșelarea este pofta lu' s-a ta na satâric cel foarte 'ortodox' și 'naționalist' și mai bun de tot... râsul satâric stârlicios la răutăți și răzbunări prin aprinderea neascultării! Vai lui sărmanul păcălici măscărici turc albanez bolșiviazat prin chinezării comuniste! Vai lui sărman frate trădat de toți prietenii și colegii și de către toți ortodocșii care nu-l mustră ci-l alintă mângâindu-l între cornițe! Vai vouă, vai nouă! Vai tuturor ipocriților și tuturor creștinilor ce se lasă înșelați ca să fie ca gLoomea sperând că o să le dea! O să le dea... o să le dea... o să le dea... nici praful de pe tobă! Urgie!

Last edited by vsovivivi; 04.11.2014 at 14:31:41.
Vechi 04.11.2014, 13:16:15
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivivi Vezi mesajul
Ia să vă fac o proorocie:
Nu vi se pare că 'suflarea gurii Domnului' seamănă cu Iohannis și fata aia bună pentru România cu Elena Gabriela?
Poate la tine Dumnezeu nu este in stare sa lege doua propozitii logice in
limba romana, si isi face 6 case din meditatii(yeah...right) si mai vinde si copii.Eu stiam ca Dumnezeu a zis "lasati copiii sa vina la mine " si nu "dati-mi voie sa va vand copiii..."

Dupa mine anuntul aia cu "fata buna pt Romania " seamna ca un anunt de
matrimoniale si branding pentru bordeluri.

Citat:
Urât și înșelătoare poate fi unealta asta naționalistă venită spre a-i compromitemite pe ortodocși... păcat că puține mai sunt cu adevărat ortodocși... restul sunt pleavă și neghină mare ce sporește în servviciul fățărniciei și ca ipocriții se cred grâu!
Ce treaba au pantofii cu toc a lui Udrea, sutele de posete, terenurile de
fotbal facute in panta,...etc cu ortodoxia, nu stiu si nu pot sa inteleg.

Ce treaba are ortodoxia cu faptul ca "fata buna de Romania" si-a facut campanie electorala cu bustul si cu posteriorul la inaintare, nu stiu.

Sigur , poate multi barbati sunt dati pe spate de formele feminine a lui Udrea.
Saracii, mi-e mila de ei.Inseamna ca n-au iesit in lume, sa vade femei
mai frumoase ca Udrea dar si mult mai inteligente si cu bun-simt.

Citat:
Păziți subconștientul colectiv de propaganda măscăriciului roșu făcută prin mercenarii din televiziuni bine plătiți din bani furați de la popor prin firmele din energie și din arenda pământurilor statului pe nimic! Înțelegeți voi oare stârnirea neascultării prin propagarea vicleană a patimii dezbinarii de Dumnezeu prin ură ca să vă corupă și să vă facă mari unindu-vă cu viciul roșu sEDOMit acoperit și ascuns ce are spatele asigurat și se privirilegiază ca beroii parvenirii prin ÎNȘELARE și viitor deșert plin de slavă deșartă?
Rosu/albastru..., nu mai exista comunism/capitalism exista doar interese
financiare.Banul este unica politica.

Last edited by oaie_cugetatoare; 04.11.2014 at 13:19:05.
Vechi 04.11.2014, 14:57:31
cristirg cristirg is offline
Banned

Data înregistrării: 26.06.2014
Implicit

Citat:
Rosu/albastru..., doar interese financiare.Banul este unica politica.
-da,votati-ne ca va dam cadouri:

Subiect închis