![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se pare că vrei să vezi doar ce se potrivește ideilor tale. Se pare că nu ai înțeles. Să-ți explic: prin refuzul actelor cu cip creștinii amână apocalipsa și implicit a doua venire a lui Iisus, însă, asta nu e o gândire sănătoasă. Nu poți săvârși păcatul pentru a grăbi venirea sfârșitului. Ce spui de faptul că Dioclețian la sfârșitul perioadei persecuțiilor și-a pus în gând să distrugă cu totul creștinismul? A legiferat distrugerea creștinismului: „nu este legitim să existe creștin”. Creștinii de atunci citind Apocalipsa puteau vedea „fiara” în Dioclețian? Nu puteau ei interpreta după semnele vremurilor venirea sfârșitului? Dar pe vremea lui Stalin? Sau mai bine spus pe vremea comuniștilor? Și exemplele pot continua. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu sa-l grabesti, ci sa-l iei ca atare, poate ca un semn bun. Pana la urma, nimeni nu stie daca este un semn. In Apocalipsa nu se mentioneaza nimic de vreun cip (evident). Chestia cu cipul este doar interpretarea prezenta a acelui capitol. In trecut erau tatuajele. In viitor cine stie ce vor fi...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
De aceea spun ca prea mult timp nu mai este ,desi noi ne anesteziem cu ce a fost in trecut. ,in antichitate ,etc.Din cauza cipuirii nu mai e timp. Pe vremea lui Diocletian nu erau carduri electronice cu cip. Avem Apocalipsa ,Dumnezeu nu ne-a trimis- degeaba. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu, ți-am explicat ceea ce vroia să spună abaaaabbbb63, reducând totul la absurd. Citat:
Citat:
Să înțeleg că tu știi ceasul sfârșitului? Ai citit Matei cap. 24? Și unde spune în Apocalipsă de carduri cu cip? De când cipul a devenit semnul sfârșitului? Eu ți-am dat un exemplu cum că fiecare moment istoric putea fi interpretat ca fiind un sfârșit. Dioclețian a dat lege împotriva creștinismului și a lepădării de credință. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Nu am intrebat ,nu cunosc. Citat:
Citat:
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Te rog nu-mi atribui afirmații pe care nu le-am făcut. Citat:
Citat:
Citat:
Ai scultat explicația pr. Mihoc? Reluăm discuția? |
|
|||
|
|||
![]()
Si in concluzie, luam cardul sa nu? Lamuriti-ma si pe mine.
|
|
|||
|
|||
![]()
Depinde. Eu zic sa asteptati comunicatul oficial al BOR, sau al Papei, dupa caz.
In oice caz, nu faceti de capul dumneavoastra. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu l-am luat. I-am spus postasului sa nu insiste si omul a inteles. Mi-a mai trimis o instiintare, apoi cardul a fost trimis la expeditor. De aceste ispite scapa coine poate.
Solutii colective nu vor exista, deoarece situatia a fost gandita foarte bine pas cu pas si s-au luat deja ,,masurile necesare". Fiecare accepta sau respinge documentele cu cip pe raspunderea lui. Daca omul vede in cardul de sanatate un avantaj, il va lua. Daca vede un pericol, indiferent pe care plan, il va refuza. Nu incalcam nicio lege daca refuzam acest card de sanatate. Am platit asigurarile de sanatate, asa ca avem dreptul la servicii medicale cu sau fara card. In schimb, cei care incearca sa ni le impuna incalca mai multe legi. |
|