![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu siguranță o să-și facă cineva credit pentru un dispozitiv care costă maxim 120 de lei, minim 65-70. Încearcă si tu să confirmi cumva adjectivul ăla pe care l-ai pus lângă oaie.
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 12.10.2014 at 18:38:31. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu pot să mint că s-a pierdut pe drum, am semnat pentru primirea ei.
Hait, chiar că m-am ars. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
forma sau alta sa-l cumpere.Fie dai bani din buzunar, fie faci credit. Pentru o banca nu conteaza suma, conteaza cu ce garantezi.Iar in spatele acestei afaceri cu carduri de santatea stau bancile. Asadar ia-ti tu adjectivul ala si incerca sa ti-l confirmi propriei tale persoane. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Medicii nu vor să plătească fiindcă li s-a promis că vor primi aceste dispozitive gratis și s-au trezit apoi că trebuie să le suporte din bugetul de cheltuieli prevăzut în contractul cu CAS. Așa că, dragă mioară cu veleități filo-sofice, încearcă să te documentezi înainte să-ți etalezi cugetările pe un forum public.
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 12.10.2014 at 19:31:07. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
va spune ca nu poate cu atat dar poate cu mai mult (in care intra si cei 80 de lei).Nu prea sa gasesc banci care sa refuze clienti pe criza asta de credite.Cum sa refuze o banca inca o sursa de venit pentru comisioane ? Citat:
Cat despre turma mea de provienenta sunt mandru de ea, nu prea multi au onoarea si privilegiu de a se naste in mediul de unde se trage turma ea. In schimb turma ta de provenienta , a reusit nemailtalnita performanta de a aduce o tara ca Romania(plina de resurse) groapa de gunoi a Europei. Sluga la N stapani. ![]() Last edited by oaie_cugetatoare; 12.10.2014 at 19:52:19. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am observat că ești mândru, nu era nevoie să faci abuz de explicit!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
statul.Pfui...ce tunuri financiare se trag aici. Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Era să zic „mândria de a fi român?” Scuză-mă.
Trebuie că e vorba vorba de vreo mândrie smerită. |
|
|||
|
|||
![]()
De fapt, medicii refuza sa cumpere cititoare pentru ca, o data cu introducerea cardurilor, o sa scada foarte mult rata de spagi in spitale, ceea ce nu le prea convine.
|
|