Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.10.2014, 14:30:37
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristirg Vezi mesajul
-am facut un print screen iar,si se vede clar ca am deschis pdf-ul in browser, se vede sit-ul invitatielaortodoxie,si se vede ca se deschide si la p 92 [deci nu la pagina 99 ci 92],si mai jos,sa mai incerce cineva,chiar asa am ajuns....:
În cartea „Mărturii din Țara Făgărașului” pe care o am în față nu apare așa ceva la paginile 92, 93. La pagina 98, 99 scrie de catolici, cam ce ai scanat tu, dar nu apare fraza cu „diferența dintre Biserici”, etc. Am să scanez și am să postez să vezi diferențele.
Ambele sunt editate în 2004, nu spune ce ediție. S-ar putea să dețin o variantă îmbunătățită, adică s-au scos afirmațiile controversate. Sau deții tu o variantă măsluită. După cum vezi e editată fără nici o binecuvânatare.
De ce nu citești o carte autentică să te lămurești? Sau e mai ușor să iei cu copy/paste toate mizeriile ce circulă pe internet?
Asta a fost singura ta preocupare pe forum, măi „antiecumenism”.
Vechi 07.10.2014, 14:37:13
cristirg cristirg is offline
Banned

Data înregistrării: 26.06.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
În cartea „Mărturii din Țara Făgărașului” pe care o am în față nu apare așa ceva la paginile 92, 93. La pagina 98, 99 scrie de catolici, cam ce ai scanat tu, dar nu apare fraza cu „diferența dintre Biserici”, etc. Am să scanez și am să postez să vezi diferențele.
Ambele sunt editate în 2004, nu spune ce ediție. S-ar putea să dețin o variantă îmbunătățită, adică s-au scos afirmațiile controversate. Sau deții tu o variantă măsluită. După cum vezi e editată fără nici o binecuvânatare.
De ce nu citești o carte autentică să te lămurești? Sau e mai ușor să iei cu copy/paste toate mizeriile ce circulă pe internet?
Asta a fost singura ta preocupare pe forum, măi „antiecumenism”.
-da cand nu ai argumente incepi sa faci tot felul de afirmatii: ba ca nu citesc bine,ba ca e varianta masluita,ba ca nu stiu ce...
-preocuparea mea pe forum a fost sa lamurim niste lucruri,sa gasim adevarul ortodox,sa ne ferim de erezii (ecumenism,...),sa pastram invatatura ortodoxa curata,sa tinem cont de dogme,canoane...de aceea am dat citate din Sfinti.
Vechi 07.10.2014, 15:11:01
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristirg Vezi mesajul
-preocuparea mea pe forum a fost sa lamurim niste lucruri,sa gasim adevarul ortodox,sa ne ferim de erezii (ecumenism,...),sa pastram invatatura ortodoxa curata,sa tinem cont de dogme,canoane...de aceea am dat citate din Sfinti.
Pentru a aplica corect regulile Bisericii și pentru a fi de folos oamenilor, trebuie să ai o înălțime duhovnicească, pentru a avea discernământ duhovnicesc. Căci altfel rămâi la litera Legii, însă litera Legii „ucide”.
Ai tu dicernământul duhovnicesc necesar păstrării adevărului fără să „ucizi”?

Hai să-i lăsăm pe cei în măsură (membrii Sf. Sinod) să stabilească dacă părintele a greșit.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? inclusiveu Generalitati 9 02.07.2012 15:08:55
Ceva frumos..."invata" ioana30 Generalitati 1 29.11.2010 17:23:12
Cum pot "aduce" pe cineva drag la credinta? lourdes19 Generalitati 2 19.10.2010 12:06:29
"imoralitatea" lui Dumnezeu din Biblie? Nu exista asa ceva! flying Despre Sfanta Scriptura 203 18.05.2010 20:31:10