![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Iubire pentru dusmanii tarii?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deocamdata stau acasa pentru ca parintii ateilor prefera sa isi tina copiii acasa, deci este alegerea lor proasta, in opinia mea, si vor raspunde in fata Domnului pentru crima pe care o comit cu sufletele copiiilor lor. D-voastra ati citit ceva din ce am scris eu? In scoli exista profesori catolici, baptisti, etc! Sau nu aveti cunostinta despre ei? |
|
|||
|
|||
![]()
Calculata de Statul roman sau declarata de OMV ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mi se pare o idee buna sa se scoata religia, este o idee pusa de draci in capul oamenilor. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu e o cearta aici, e o confruntare de idei.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce anume.....?
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Bun, OMV Petrom este cea mai mare companie din România, nu chioșcul de ziare din parc, nu declară cifre, raportează cifre auditate în prealabil. Statul Român nu este numai concedent , ci și al doilea acționar la compania susnumită prin procentele deținute de Ministerul Economiei și Fondul Proprietatea, ambele pachete însumând în jur de 40% din acțiuni, prin urmare, pe lângă faptul că obține și alte beneficii substanțiale altele decât cele rezultate din redevențe, are acces la toate datele privitoare la activitatea companiei.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dacă statul (adică politicienii) sprijină Biserica, aceasta, la rândul ei (adică cei care fac parte din ierarhia ei) îi va sprijini pe politicienii care „dau bani”. În felul acesta, ajunge să-i sprijine nu pe cei mai virtuoși, nu pe cei care doresc să facă ceva pentru oameni, ci pe unii care urmăresc un interes de grup, cu o mentalitate feudală, egoistă și necinstită, fiind, prin aceasta, anti-români și chiar anti-creștini. Văzând aceasta, credința multora va slăbi, iar cei care nu o au se vor simți tot mai justificați în necredința lor. Se vor construi, în acest fel, ziduri tot mai multe și mai frumoase, surpându-se în același timp credința oamenilor. Dacă, însă, acest pact cu lumea s-ar rupe, ar rămâne un număr mic de credincioși sinceri și dispuși la a face sacrificii pentru ca Biserica să subziste inclusiv pe planul material. Această sinceritate dublată de un duh de jertfă ar fi singura în măsură să întărească credința celor slabi și să le dea motive necredincioșilor să se îndoiască de corectitudinea poziției lor. |
|
|||
|
|||
![]()
Iubire pentru absolut toata lumea, si tot, da.
|
|