![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
^^Ascultarea o faci tot de cineva care, spre deosebire de tine, a gandit/gandeste. N-am nimic impotriva celor care asculta fara sa gandeasca, dar sincer, nu vad cu ochi buni aceasta ascultare.... daca unui duhovnic imbunatatit, cum ziceti voi, care poate are o mare si grava problema psihologica nedepistata, va pune sa faceti o mare nelegiuire sau un mare pacat si va baga niste motiva al naibi de credibile, voi o sa faceti, ca...ascultati?! Sau ganditi inainte??
Si cei pe care voi ii numiti "imbunatatiti" tot oameni sunt, chiar daca " lucreaza" pentru Dumnezeu. Eu una, prefer sa gandesc inainte sa fac ceva, nu mi-a dat Dumnezeu mntea numai ca sa aiba capul forma care o are... si da, e normal sa gresesti, dar macar gresesti ca ai avut tu un " deficit" in gandire, nu ca are altcineva acel deficit si tu asculti ca navul de el... Da, normal ca n- o sa fiti de acord cu mine, si e ok, dar eu personal asa vad lucrurile.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|