![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oare crezi că întâmplător te-ai născut în România, degeaba ti-a dat Dumnezeu rădăcini în acest pământ românesc? 30. O voi întoarce oare în teaca ei? La locul unde ai fost făcut, în țara unde te-ai născut, te voi judeca;(Iezechiel21,30) Doi oameni născuti în acelasi moment în locatii diferite nu vor avea acelasi destin astral, acelasi zodiac, nu vor avea aceeasi astrogramă, deoarece se nasc la ore locale diferite si în condiÈtii diferite în acelasi moment; energiile astrale au "stampile" diferite în locuri diferite. De ce? Fiindcă Dumnezeu stie mai bine ce este de folos pentru fiecare om si de aceea îi dă fiecăruia să se nască la momentul potrivit în locul potrivit pentru mântuirea sa. Dacă nu contează si nu mă interesează ce este în jurul meu înseamnă că nu contează si nici nu mă interesează vointa lui Dumnezeu mai ales în privinta mea deoarece aceste lucruri sunt în relatie directă. Interiorul răspunde de exterior, si, dacă pentru exterior nu se merită să ne chinuim, atunci atitudinea noastră interioară este decisă de lucrurile exterioare, iar aceasta este contrară învătăturii crestine. Nu avem cum evita răspunderea fată de exterior. Trebuie s-o suportăm; nu este mai bine să să contribuim cu ceva?
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 07.09.2014 at 07:21:41. |
|