![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu personal, cred ca am vorbit, am spus destule.
Am pus niste INTREBARI si am incercat sa discut despre niste situatii. Am incercat sa evit cuvantul erezie; sincer sa spun incerc sa ma conving sa "cred" si eu "din nou". Mi-e greu insa. Sa ne rugam de acum toti sa ne arate Dumnezeu adevarul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca nu va place stilul si parerile lor nu aveti decat sa intrati doar la catolici, daca doar ei sunt buni. Pe langa faptul ca faceti o propaganda desantata pentru cultul d-voastra ca si celalalt domn care face propaganda budismului. Nu vad de ce ar trebui sa mearga ortodocsii la Petru-Voda, ca sa ramaneti doar d-voastra pe forum si sa il transformati in unul catolic? |
|
||||
|
||||
![]()
@Mihnea
Este un lucru important prin care Ortodoxia a SUPRAVIETUIT: Curatenia, limpezimea maxima a adevarului tinut in Biserica. In Ortodoxie, timp de 2000 de ani nu s-au jucat teologii cu "adevarul" si adevaruri. Noi nu avem notiunea de "actualizare". Noi nu modificam crezul la fiecare 1000 de ani pentru ca... pentru ca. La noi sfintii nu se joaca cu adaugiri, completari sau ... altele. La noi sfintii sunt extrem de bine ancorati in 2 lucruri: invatatura Bisericii si revelatia lui Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=oaie_cugetatoare;565353]Una (dar si fundamentala) din invataturile Bisericii, este smerenia.Regula pe care atat tu cat si acele clipuri o incalca flagrant.Smerenia previne barfa, care nepotolita duce la sminteala.
Frumoasa autocaracterizare iti faci. E un pas inainte. Keep going. Dar nu schimba datele problemei: de ce postezi chestii, care pe nimeni( care frecventeaza acest topic) nu mai intereseaza? iar trei sferturi au si renuntat la a-le mai citi ? Pe unii ii intereseaza. |
|
|||
|
|||
![]()
Bine ca sunt mai breji astia catolici sau care ii aproba pe acestia.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
vecinului /sa-i mearga rau unuia sau altuia/ sa i se intample nenorociri dusmanilor tai. Guess what ? Daca faci chestii din asta apoi se intorc impotriva ta. Apoi mai sunt cei care se duc si nu simt nimic, fie nu li se intampla ceea ce au nadajduit . In cazul asta , acestia trebuie sa-si aduca aminte de promisiunile pe care le-au facut in trecut lui Dumnezeu si nu s-au tinut de ele, fie au maniat pe Dumnezeu, fie s-au facut partasi la furt de cele sfinte. Daca omul stie ca nu-si poate tine o promisiune, atunci sa nu se targauiasca cu Dumnezeu in numele unei promisiuni fata de EL. Deci , nici o grija, este perfect normal sa fie asa.Dupa fapta si rasplata. Anormal ar fi sa nu se intample asa. Last edited by oaie_cugetatoare; 14.08.2014 at 19:11:15. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai sunt si din cei cu cancer sau probleme grave, de gen depresii sau probleme cu sotul sau care au avut viziuni demonice dupa o vizita la parintele, si nu au fost neaparat din cei care doreau raul vecinului, oameni destul de buni, desigur nu atat de sfinti ca cei care au avut parte de minuni. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu nu am fost acolo, speram sa ajung si eu. Stiu cateva persoane care au fost, si nu au avut probleme, din contra. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? | inclusiveu | Generalitati | 9 | 02.07.2012 15:08:55 |
Ceva frumos..."invata" | ioana30 | Generalitati | 1 | 29.11.2010 17:23:12 |
Cum pot "aduce" pe cineva drag la credinta? | lourdes19 | Generalitati | 2 | 19.10.2010 12:06:29 |
"imoralitatea" lui Dumnezeu din Biblie? Nu exista asa ceva! | flying | Despre Sfanta Scriptura | 203 | 18.05.2010 20:31:10 |
|