![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Lipsa de rabdare si de intelepciune, ne serveste "lovitura de gratie"! Daca ar sti omul ce-l asteapta, luand astfel de decizii, ar face orice sa nu ajunga acolo, si poate ar mai si realiza ce vrea Dumnezeu de la el... Personal, cand mi s-a cerut sfatul in mod similar, am fost total impotriva divortuliui. Iar daca totusi se intampla, sa fie decizia celuilalt. Care decizie... nu trebuie facilitata, doar-doar va divorta. Numai o spovedanie curata si o relatie placuta cu Dumnezeu (rugaciune, smerenie), cred eu ca este solutia tuturor problemelor, inclusiv in botezarea copilului. (Pentru botez, nu e nevoie de bani. Cautati o manastire, vorbiti acolo, si se rezolva foarte usor, daca suteti prea stramtorati. Imi pare rau ca nu sunt in tara, in aceasta perioada, ca o rezolvam si mai repede, fara sa va coste nimic). Doamne-ajuta, si bucurie duhovniceasca va doresc, in mijlocul familiei.