Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.07.2014, 22:04:35
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Ati visat pe bunica spanzurata strigand pe mama dvs, pe care nu o indragea. Stiati acest lucru, stiati si ca bunica e batrana si se apropie de plecare, si ati fi vrut ca sa o ierte pe mama dvs si sa se elibereze de ranchiuna ce i-o purta si eventuala vinovatie. Poate si dansa voia asta, si stiati, sau simteati, sau poate doar dvs doreati sa se intample asa. In orice caz, daca nu stiti sigur ca inainte sa moara batrana s-a impacat cu mama (sau macar daca s-a spovedit la preot), rugati-va dvs pt iertarea si linistea dn-ei. Cu bunicul, cred ca stiati, simteati ca e vaduvit si sufera dupa dansa, pt ca atat in cazul cand barbatul e tinut sub papuc, cat si atunci cand e tiran, el tot e dependent de femeia de langa el, si nu rezista mult fara ea. Si atunci cand se iubesc, de asemenea :). Si dvs stiati ca bunicului trebui sa-i fie tare greu fara dansa (in oricare din cele 3 ipostaze s-ar fi aflat), de aceia l-ati vazut chircit si dezbracat. Sau cel putin asta e parerea mea, asa vad eu o posibila interpretare :)
Reply With Quote
Vechi 10.07.2014, 11:46:20
prajituri12 prajituri12 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 07.07.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Ati visat pe bunica spanzurata strigand pe mama dvs, pe care nu o indragea. Stiati acest lucru, stiati si ca bunica e batrana si se apropie de plecare, si ati fi vrut ca sa o ierte pe mama dvs si sa se elibereze de ranchiuna ce i-o purta si eventuala vinovatie. Poate si dansa voia asta, si stiati, sau simteati, sau poate doar dvs doreati sa se intample asa.
cand a cazut bunica la pat a fost din senin, ea atunci doar a cazut la pat si a murit la mai mult timp dupa. de aceea a fost mai ciudat. la bunicul, sunt de acord cu tine, el zacuse mult timp. acum nu stiu daca mai are rost sa ma mai gandesc la astea. deja nu mai sunt printre noi. am tinut mai mult sa deschid acest topic din cauza ca recent alti prieteni au adus vorba numai ca povestile lor au fost mai intunecate. de exemplu seful meu povestea ca in casa la el mereu vedea cu coada ochiului un calaret care il urmarea si ca barbatii la el in familie au murit inainte de termen. povestile lor mai reprezinta probabil pentru mine si o iesire din cotidian de vreme ce nu mi se par de a fi luate in seama. sunt multe lucruri pe care le vedem si ascultam zilnic si multe griji care cred eu ca ne influenteaza visele.
Reply With Quote
Vechi 10.07.2014, 15:56:54
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Calaretul acela din vis poate fi o reminescenta a unei fantezii, sau temeri, din copilarie, o fi citit atunci o poveste, sau l-a speriat cineva cu asta :). Barbatii dintr-o familie pot muri prematur dintr-o predispozitie ereditara (la arteroscleroza, sau vreo malformatie cardiaca, sau boala de metabolism)
Reply With Quote
Vechi 10.07.2014, 17:55:16
Marcel_Ionut's Avatar
Marcel_Ionut Marcel_Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.07.2012
Implicit

„ Atunci cand parasim, pentru Domnul, casa si rudeniile noastre, dandu-ne pe noi insine strainatatii pentru dragostea lui Hristos, demonii, din razbunare, incearca sa ne tulbure prin visuri, aratandu-ne rudeniile noastre plangand, fie murind, fie inchise, fie stramtorate pentru noi. Deci, cel ce crede visurilor e asemenea celui ce alearga dupa umbra sa si incearca sa o prinda. Dracii slavei desarte se fac, in visuri, prooroci. Ei ghicesc ca niste vicleni, cele viitoare si ni le vestesc mai dinainte, ca implinindu-se vedeniile sa ne minunam si sa ne inaltam cu gandul ca unii ce ne-am afla aproape de darul proorociei. In cei care cred dracului acestuia, el se face adeseori prooroc. Iar pentru cei ce-l defaima, el este pururea mincinos. Duh fiind, el vede cele ce se savarsesc in cuprinsul vazduhului si cunoscand pe cineva ca moare, vesteste despre aceasta, in vis celor usurei la minte. Dracii nu stiu nimic din cele vitoare, dintr-o cunostinta de mai inainte, altminteri si vrajitorii ar fi in stare sa ne prezica ceasul mortii. Demonii se prefac deseori in ingeri de lumina si in chipuri si in chipuri de mucenici si ne arata pe aceia venind la noi in visuri. Iar cand ne desteptam, ne afunda in bucurie si inaltare. Dar aceasta sa-ti fie semnul inselarii ( amagirii dracesti ). Caci ingerii ne arata muncile, judecata si moartea, iar odata treziti, ne umplem de cutremur si tanguire. Cand incepem sa ne plecam in vis dracilor, ei vor incepe sa-si bata joc de noi si cand suntem treji. Cel ce crede visurilor e cu totul necercat. Iar cel ce nu crede visurilor, e cu adevarat filozof. Crede numai celor care-ti vestesc tie chinui si judecata. Dar daca acestea iti pricinuiesc deznadejde, si ele sunt de la draci „ ( Sf Ioan Scararul, Adaos la cuvantul al 3 –lea )
Răspunde