![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca argumentele sunt corecte, dar omul tot alege sa creada literal texte vechi de mii de ani care i-au fost dovedite gresit, atunci asta denota o minte inchisa, si ignoranta. Revenind la gravitatie: Albert, tu tot spui ca daca nu s-au demonstrat undele gravitationale, atunci gravitatia nu exista. Asta este gresit. Gravitatia ca fenomen se manifesta indiferent ca stim noi cum sau nu. Faptul ca nu s-au gasit (inca, sau deloc) undele gravitationale nu inseamna ca gravitatia nu exista, ci ca functioneaza intr-un mod diferit fata de cel intuit de Einstein. Dar nu poti spune ca gravitatia nu exista. Fara gravitatie, universul n-ar exista. Este una din cele patru forte fundamentale care guverneaza tot ce ne inconjoara. http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu...es/funfor.html |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Citat:
abaaaabbbb63 tu esti un exemplu clasic de ateu militant. Nu intelegi mare lucru din religie si permanent incerci sa-i faci ignoranti si inchisi la minte pe ortodocsi. Tu nu esti deschis la minte si nici inteligent, esti doar un ateu "militant" ... parerea mea e ca-ti cam pierzi timpul pe acest forum ... dar tu nu realizezi mare lucru, probabil ca ai impresia ca ne alfabetizezi stiintific ... Last edited by AlbertX; 08.07.2014 at 12:32:16. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Argumentele sunt astea : Observatiile ne spun ca Principiul Cosmologic, ( presupunerea filozofica din spatele actualului model al universului ), este gresit. Orice minte deschisa intelege asta. Si cu toate astea, mintile inchise si ignorante, aleg sa creada literal in el. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Universul fara gravitatie nu avea cum sa apara domnule ... in viata auzi multe lucruri amuzante Last edited by AlbertX; 08.07.2014 at 13:35:48. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu cred ca exista Dumnezeu, dar modul simplist si barbar in care religiile l-au "format" este gresit. V-am mai zis, ce cred eu se apropie de deism, dar in nici un caz nu sunt ateu. Gravitatia in sine este o forta asa simpla : "Oricare doua corpuri se atrag cu forte proportionale cu masa lor". Modul in care functionaza asta este necunoscut deocamdata, dar legea de mai sus este perfect observabila (stam lipiti de planete/ planetele mai mici au gravitatie mai mica). Tot on topic, ati auzit de Gravity Probe? http://einstein.stanford.edu/highlights/status1.html Last edited by abaaaabbbb63; 08.07.2014 at 13:48:11. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Alt scop decat sa ne arati cat de ignoranti si inchisi la minte sunt pentru tine ortodocsii, mai ai ? Last edited by AlbertX; 08.07.2014 at 14:16:05. |
|
|