![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intrebare valabila in special chiar, pentru catalin2 ca tu ma indoiesc ca esti capabil sa dai un raspuns coerent.
|
|||
|
|||
![]()
Daca stau sa ma gandesc un pic, Crestinismul nu a inceput ca o secta a Iudaismului?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Singura religie este cea ortodoxa, restul sunt secte religioase sau credinte pagane. Acum ti-e clar ? Ia mai cauta pe google ... vezi ce zic Sfintii Parinti. |
|
|||
|
|||
![]()
Deci Iudaismul este o credinta pagana? Realizezi ca mai mult de jumate din Crestinism este pazat de Iudaism, nu? Chiar si Dumnezeul este acelasi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci dupa parerea ta e bine sa mergem la biserica, ajuta la creier, e ca si cum am merge la psiholog...atata timp cat nu credem prea mult in basme. |
|
|||
|
|||
![]()
Cam asa ceva. Doar ca daca gasesti preotul potrivit, el pune mult mai mult suflet si mai multa dragoste decat un psiholog, si asta ajuta foarte mult.
|
|
||||||||
|
||||||||
![]()
Uitasem ca atunci cand nu mai ai ce spune apelezi la partea ta intunecata. Adica eu suport cu calm toate aberatiile si prostiile pe care le-ai spus pana acum de cativa ani pe tema asta (daca imi aduc bine aminte prima data cand mi-ai scris un mesaj agresiv era tot din cauza ca indraznisem sa scriu ceva impotriva evolutionismului) si tot tu esti iritat si mai si pretinzi ca eroarea in care crezi ar fi ortoodxa si eu as fi in eroare. Pana cum pe forum orice ratacit a sustinut ca ce crede el e curat adevarul, chiar daca spunea o prostie.
Imi scrii aceleasi filozofari, un mesaj intreg de bla-bla-uri, desi eu iti tot spun sa scrii si tu primul mesaj care sa aiba legatura cu ortodoxia pe tema asta. Poate tu te crezi Hegel sau Kant, dar noi vorbim de intelegerea ortodoxa, nu de filozofari. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Eu iti spun in fiecare mesaj sa arati unde in ortodoxie se afirma aberatiile pe care le sustii tu (ar fi bine daca ai fi singurul, dar se pare ca unii ortodocsi au dat in boala ateismului pretinzand ca sunt ortodocsi) si tot tu spui ca eu as gresi si nu as spune ceva ortodox. Demonstreaza, lasa filozofarile proprii. Arata tu ca eu as sustine ceva neortodox si tu sustii ceva ortodox. daca nu atunci taci din gura si nu mai sminti si pe altii cu ratacirile tale. Citat:
Citat:
Nici macar nu ai inteles ca au radeam de tine, cum te faci ca nu intelegi cuvintele. A doua chestiune, in continuare nu poti face diferenta intre talcuirea Scripturii si altele, de exemplu stiinta. Eu daca am dat am dat ceva legat de cercetari ce tin de stiinta, nu talcuiri neoprotestante lae Scripturii. Am dat doar talcuiri ortodoxe, de care tu fugi cat poti de repede. Citat:
Adica ateii iluministi au creat o teorie doar ca erau impotriva crestinismului si tu ii crezi pe ei si respingi pe sfinti si ce spune Domnul in revelatie. Apoi mai preitinzi ca si eu ar trebui sa-i cred mai bine pe atei, altfel nu as fi ortodox. Tu esti ateu sau ortodox? Am vazut ca ai o credinta mai seculara, nici in minuni nu prea crezi. Repet, unde ai citit tu in ortodoxie ca ar spune ce spui tu? Si de ce propovaduiesti invataturi luate de la alte culte si spui ca ar fi ortoodxe, ba incerci sa mi le bagi si mie cu forta pe gat? Citat:
Ti-am raspuns in tonul i care mi-ai scris si tu. Diferenta e ca tu spui neadevaruri fara legatura cu ortodoxia. |
|