![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
sper ca pe Mihnea să nu-l apuce din nou dorul de ducă - după asemenea dragoste pentru aproapele manifestată în cel mai pur stil ortodox !! |
|
|
||||
|
||||
|
Ce are primirea călduroasă cu învățătura catolică diseminată de el pe un forum ortodox?
Și lasă-mă, te rog, cu "iubirea de aproapele". Cu iubire am scris ce-am scris, că nu i-am dat în cap, nu l-am înjurat, nu nimic.
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 29.05.2014 at 07:28:08. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
și să reformulezi critica la adresa "învățăturii catolice diseminate ...". Chestie de principii și bune maniere, dacă vrei. |
|
|
||||
|
||||
|
Tușe.
Din păcate, nici pe dumnealui nu l-am văzut venind cu "bine v-am regăsit". Și, cum să-ți spun... Eu unul personal nu simt nevoia ca un catolic să-și amestece învățăturile greșite cu cele ortodoxe. Chiar nu simt nevoia asta. I-a dus dorul cineva un an? Foarte bine, să-l ia acasă, să-l cocoloșească. Cu bun simț, principii și maniere. Ortodoxe, desigur.
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 29.05.2014 at 09:14:49. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Se pare ca i-a trecut supararea ,,domnului doctor". Oare o fi o coincidenta ca a reaparut chiar dupa ce s-a certat (cel putin a treia oara) cu cei de pe forumul catolic si a decis sa isi ia jucariile si sa plece. Dependenta de internet, de vorbit pe forumuri, nu face bine. Da ce sa-i faci, prozelitismul acesta al lui o sa il duca dincolo de purgatoriu. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Să nu ne lăsăm înșelați... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Doar ca sistemul lui de valori este mai problematic.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cu scuzele de rigoare față de oricine s-ar putea simți... atacat... |
|
|
||||
|
||||
|
Postarea asta e un sofism sau un oximoron?