Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.05.2014, 14:01:44
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Poate asta e neodarwinismul.
De ce nu urmaresti documentarul ala BBC ca sa vezi daca aia credeau in superioritatea rasiala, care a fost terenul fertil pe care s-a nascut ideologia lui Darwin si cum a picat ea ca o manusa peste planurile care existau deja...si care exista si astazi, dar astazi oamenii nu mai sunt fortati, sunt incurajati sa faca avort, sa-si schimbe sexul, sa sustina homosexualiatea, eutanasia si pedofilia. Si normal ca "stiinta" le canta inca o data in struna ca odata se supara si inchid robinetul de unde curg banii daca se gasesc prea multi care sa maraie.
Nu consider ca Darwin este nici pe aproape un sfant. Da, stiu ca era rasist, si ca pana si el a folosit descoperirea sa in scopuri nu tocmai ortodoxe, dar asta nu schimba faptul ca evolutia a fost, este, si va fi o marte parte din viata pe aceasta planeta.
Reply With Quote
Vechi 24.05.2014, 14:37:16
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Nu consider ca Darwin este nici pe aproape un sfant. Da, stiu ca era rasist, si ca pana si el a folosit descoperirea sa in scopuri nu tocmai ortodoxe, dar asta nu schimba faptul ca evolutia a fost, este, si va fi o marte parte din viata pe aceasta planeta.
Nu Darwin sau rasismul ma intereseaza pe mine, probabil si el ca si multi altii au fost supusi vremurilor in care traiau, ci masura in care evolutionismul nu este in primul rand o ideologie menita sa devalorizeze fiinta umana, sa ne faca sa credem ca suntem doar niste roboti care putem fi programati, ca nu exista suflet, liber arbitru, etc.
Reply With Quote
Vechi 24.05.2014, 14:50:06
AlbertX AlbertX is offline
Banned

Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Talking

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
... ci masura in care evolutionismul nu este in primul rand o ideologie menita sa devalorizeze fiinta umana, sa ne faca sa credem ca suntem doar niste roboti care putem fi programati, ca nu exista suflet, liber arbitru, etc.
Este mai rau decat atat, evolutionistii considera ca omul este rezultatul suprem al evolutiei unui accident chimic primordial ... desi daca-i intrebi cum au evoluat elementele chimice din tabelul lui Mendelev, habar nu au ...
Reply With Quote
Vechi 24.05.2014, 14:55:42
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlbertX Vezi mesajul
Este mai rau decat atat, evolutionistii considera ca omul este rezultatul suprem al evolutiei unui accident chimic primordial ... desi daca-i intrebi cum au evoluat elementele chimice din tabelul lui Mendelev, habar nu au ...
Cum au evoluat elementele? Adica cum au fost formate?

http://www.sciencelearn.org.nz/Conte...nts-are-formed

Ignora partile despre Big Bang.
Reply With Quote
Vechi 24.05.2014, 15:00:25
Banned

Implicit

O sa ignor tot ...
Reply With Quote
Vechi 24.05.2014, 15:05:29
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
O sa ignor tot ...
Alegi sa fii ignorant?
Then that's not my problem. Daca nu vrei intelegi reactiile nucleare, si cum functioneaza o stea, atunci ok.
Reply With Quote
Vechi 24.05.2014, 17:16:41
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
Alegi sa fii ignorant?
Then that's not my problem. Daca nu vrei intelegi reactiile nucleare, si cum functioneaza o stea, atunci ok.
Cum se formeaza o stea ? A vazut cineva vreodata asta ?

Tu iei de bune toate credintele celor mai multi oameni de stiinta. Dar adevarul este ca in acest moment se pot proba foarte putine dintre lucrurile in care cred ei. Asta cu formarea galaxiilor, stelelor si sistemelor solare e unul din multele lucruri care nu se pot proba.
Reply With Quote
Vechi 27.05.2014, 21:23:29
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
O sa ignor tot ...
Pentru a nu amesteca subiectele, o sa postez aici ce am postat in threadul cu gravitatia:

Poti sa-mi dai un link sau o sursa pentru descoperirile din genetica?
Reply With Quote
Vechi 27.05.2014, 21:33:49
Banned

Talking

Citat:
Pentru a nu amesteca subiectele, o sa postez aici ce am postat in threadul cu gravitatia:

Poti sa-mi dai un link sau o sursa pentru descoperirile din genetica?
Da, dar tot ai gresit topicu ...

mai bine treci aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=16873

Sfatul meu este mai intai sa vizionezi filmele propuse si pe urma sa postezi ... ce parere ai ?

Last edited by AlbertX; 31.05.2014 at 10:38:24.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
evolutionismul compromis padrevicentiu Generalitati 476 23.09.2013 03:54:06
De ce evolutionismul teist este o erezie? nadut Teologie si Stiinta 372 27.11.2012 12:41:07
ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA saccsiv Homosexualitatea 170 06.03.2012 14:51:43
Venirea Antihristului ancah Biserica Romano-Catolica 16 23.04.2008 02:29:50
un vis se pregateste sa moara quasar Generalitati 52 03.02.2008 18:58:43