![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Atunci, imi pare rau sa zic, dar e o comunitate intreaga care zice ca pamantul e plat... Oricum, domnul Eugen spune ca toate cele trei forte pot fi explicate prin teoria relativitatii generale. Cand zice "fictiv", zice doar ca noi le-am dat denumiri, cand de fapt ele pot fi explicate cu aceeasi teorie, acea a lui Einstein. Tu, pe de alta parte, zici ca gravitatia nu exista, si ca atunci cand un pix cade, e "cadere libera", dar caderea libera nu e gravitatie. Last edited by abaaaabbbb63; 24.05.2014 at 01:04:12. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Mai bine foloseste-o p-aia cu broasca testoasa, ca-i mai amuzanta ... o stii ? Se spune ca Pamantul se sprijina pe o broasca testoasa, si broasca testoasa pe o alta ... s.a.m.d. Si cineva intreaba, cate testoase sunt? Sunt testoase pana jos, a fost raspunsul ... ha, ha, ha !!! Last edited by AlbertX; 24.05.2014 at 01:28:33. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
La fel cu gravitatia. Nu conteaza cati zic ca nu exista, ca tot e absurd. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Fizicienii aia nu or fi auzit de rationamentul tau ? Eu zic sa-l patentezi, o sa te umpli de bani ! Sper ca ai dezvoltat simtul umorului ... :)) Last edited by AlbertX; 24.05.2014 at 02:20:47. |
|
|
|||
|
|||
|
Forta gravitationala e doar o forta fictiva a afirmat domnul Eugen Gantolea si sunt de acord cu dansul.
FICTÍV, -Ă, fictivi, -e, adj conform DEX - Care nu există în realitate, care nu aparține realității, care este plăsmuit sau există doar în mod convențional; imaginar; fals. http://dexonline.ro/definitie/fictiv abaaaabbbb63 se pare ca limba romana nu prea te ajuta ... Last edited by AlbertX; 24.05.2014 at 02:57:47. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
![]() Cum explici tu "caderea libera", Albert? |
|
|
|||
|
|||
|
Daca bei mai multe paharele de vin si stai intr-o pozitie de echilibru instabil, "caderea libera" este cauza acelui proces dinamic in urma caruia te alegi cu vanatai la contactul cu obiectele din jurul tau.
Este suficient de clar ? Sper ca ai simtul umorului si nu te superi ... |
|
|