Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.05.2014, 12:40:15
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jennyy Vezi mesajul
Cristi,
din pacate am devenit nepasatori... Iata un exemplu concret (asta-s eu, iubesc 'concretul").. Tu esti un luptator..un glas ce striga in pustie (unde e poporul??)..dar cine asculta?
Zilele trecute am ramas cateva minute pe un canal oarecare de televiziune. Era vorba despre o scurta trecere in revista a canditatilor la alegerile parlamentare.
La sfarsit s-a vorbit despre Iulian Capsali. Prezentarea a fost ceva de genul.... independent.... fara prea multe sanse nefiind sustinut de niciun partid politic...
Acum, spun eu, dupa mintea mea.. fratilor daca l-ar vota pe acest om fie si numai PREOTII si tot ar avea un atuu in fata multor candidati! dar din pacate...nu am gasit prea multi parinti care sa sustina decenta, moralitatea acestui om.
ce sa mai spunem de crestini? Suntem tara ORTODOXA! Dar din pacate ortodoxa in statistici..
cand stiu cat de greu am strans cele 15 semnaturi pe care le-am trimis...imi vine sa emigrez.. sincer! Ortodox pe hartie si cam atat ( din pacate)!
Are dreptate Octavian Paler..am devenit o tara de nepasatori..asta a reusit sa faca din noi "vremile"......
Jenny, poate ar trebui sa te intrebi ce a facut asa deosebit Capsali pentru astfel de aspiratii?
Ca el, ortodocsi sunt milioane bune, de ce n-ar ajunge ei in Parlamentul European?

Sunt vreo doua discutii pe aici despre el, sunt destule persoane care nu au o parere prea buna despre el din prisma a modului in care abordeaza anumite probleme, a unor idei pe care le are.

Eu nu l-as vota doar pentru ca si-a lipit eticheta de apologet ortodox.
O fi bun poate ca afis, dar nu inseamna ca e bun pentru asta.

Si da, vesnicul argument ca "sunt altii mai rai ca el acolo" nu cred ca e un motiv de a-i acorda credit.
Timpul a dovedit ca ortodocsi cu pedigree pot face mai mult rai Bisericii decat ateistii cu pedigree.