![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu traiesti pentru tine sau pentru lume ? Pentru ca daca traiesti pentru lume si pentru ce spune lumea, atunci nu respecti darul pe care ti l-a dat Dumnezeu:viata. Dumnezeu te-a creat ca sa tii cont de parerile lumii? Dumnezeu te-a creat ca sa slujesti lumii ? Dumnezeu te-a creat ca sa alergi dupa catolici ? Eu zic ca foarte bine s-a intamplat ca tipul ala a disparut din viata ta. Este unul din modurile tainice in care Dumnezeu are grija de oile sale si le desparte de lupii catolici. Acum ceea ce o sa zic eu o sa ti se para o gluma(tinand cont starea psihologica in care esti:adica in depresie si in una serioasa de tot) dar: Multumeste-i lui Dumnezeu ca ai doi ochii si poti sa vezi rasaritul soarelui si apusul lui. Multumeste-i lui Dumnezeu ca ai doua urechi ca sa auzi. Multumeste-i lui Dumnezeu ca nu esti muta si poti vorbi. Multumeste-i lui Dumnezeu ca esti intreaga si poti sa te misti . Multumeste-i lui Dumnezeu ca ai mintea intreaga si poti rationa. Si dupa ce-i multumesti lui Dumnezeu despre aceste daruri, apoi poti sa treci mai departe la alte cereri. Iar apoi, ii poti cere lui Dumnezeu sa te ajute sa vezi cu ochii mintii, nu ce vrei tu sa vezi, ci Adevarul. Citat:
dimineata) si seara sa spui rugaciunile de seara(toate rugaciunile de seara). Apoi dupa ce ai spus rugaciunile roaga-l pe Dumnezeu sa-ti dea intelepciunea si puterea necesara ca sa-l ignori pe fiul minciunii si ispitele acestuia. In timpul zilei, daca cate ori esti nelinistita spune rugaciunea mintii: "Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătosul!", iar la asta poti sa adaugi de la tine: "Si de vreau si de nu vreau, mantuieste-ma Doamne" Si sa vezi cum incep sa se aseze lucrurile in viata ta si cei care te zoresc inceteaza si isi gasesc alte activitati. Auzi tu, sa tii cont de gura lumii...Eu nu dau doi bani pe ce spune lumea. ![]() Iar daca pentru o clipa as tine cont de gura lumii, inseamna ca incep sa ma plictisesc si pierd timpul in desert. Last edited by oaie_cugetatoare; 06.05.2014 at 07:03:01. |
|