Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.04.2014, 22:33:10
Aristarh Aristarh is offline
Banned

Data înregistrării: 29.05.2012
Locație: Toplita ,jud Harghita
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
da, asa este, astea am citit si eu despre Russel, pe mormantul lui este o imagine cu ochiul atotvazator masonic.

da, asta am vrut sa remarc si eu.
si invataturile si doctrina masonica interzic orce DISCUTIE PE TEME BIBLICE ,atunci cum sa fie Martorii lui Iehova ,masoni ,domnilor , iar dupa cum stim masonii accepta in organizatia lor orce fel de oameni, ortodocsi ,catolici, musulmani ,sintoisti, protestanti, budisti ,hindusi ,cu condita sa nu fie atei doar atat, deci un fel de rahat ,frumos ,un cockteil de amestecaturi. Atunci cum se potriveste asta ,cu lucrarile Martorilor?
Reply With Quote
Vechi 26.04.2014, 01:04:20
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Aristarh Vezi mesajul
si invataturile si doctrina masonica interzic orce DISCUTIE PE TEME BIBLICE ,atunci cum sa fie Martorii lui Iehova ,masoni ,domnilor , iar dupa cum stim masonii accepta in organizatia lor orce fel de oameni, ortodocsi ,catolici, musulmani ,sintoisti, protestanti, budisti ,hindusi ,cu condita sa nu fie atei doar atat, deci un fel de rahat ,frumos ,un cockteil de amestecaturi. Atunci cum se potriveste asta ,cu lucrarile Martorilor?
Si masonii au lasat nivelul cam jos. Acum toti pot face parte din asa ceva.
Reply With Quote
Vechi 27.06.2014, 23:37:27
Iancu10 Iancu10 is offline
Banned

Data înregistrării: 15.06.2014
Locație: Harghita Toplita
Smile

Citat:
În prealabil postat de Parascheva16 Vezi mesajul
Si masonii au lasat nivelul cam jos. Acum toti pot face parte din asa ceva.
Nu e adevarat, masonii au o tenta din asta caritabila ,de intrajutorare ,ritualuri obscure , initieri dubioase, etc deci Biblia pentru ei este un mister.Deci nu au lasat nici un nivel jos. Un cockteil de rahaturi precrestine. Si multi ierarhi ortodocsi si Episcopi fac parte din pacate din Masonerie.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
DE CE martorii lui Iehova nu sarbatoresc invierea LUI HRISTOS? gavriil Alte Religii 20 05.03.2013 22:18:55
Martorii lui Iehova si religia lor assiris Generalitati 25 10.03.2011 21:09:21
Ce parere aveti despre.... mihnea45 Generalitati 10 22.10.2010 15:27:53
Ce parere aveti despre OZN-uri? alexdu Generalitati 52 04.02.2010 18:46:56