Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.04.2014, 13:59:29
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

N-ar fi rău. Cred că ne-ar fi de folos și nouă, dar și lui însuși. Totuși, poate că mai are nevoie de timp.

Last edited by CristianR; 22.04.2014 at 14:09:23.
Reply With Quote
Vechi 22.04.2014, 23:40:44
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
N-ar fi rău. Cred că ne-ar fi de folos și nouă, dar și lui însuși. Totuși, poate că mai are nevoie de timp.
Venind de la voi doi, acesta solicitare de autodefinire pe aspectul credintei, cu care deja ma framintam de ceva vreme, a devenit mandatorie. Intr-adevar, va fi destul de mult de spus.
Cred ca cel mai bine va fi sa deschid un nou topic. Sunt sigur ca sunt destui care se vor regasi in o parte sau alta din framintarile si intrebarile mele, si poate experienta pacatosului care va scrie va fi de folos, spre un drum mai usor.
Reply With Quote
Vechi 22.04.2014, 23:54:11
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodore_of_Mopsuestia Vezi mesajul
Venind de la voi doi, acesta solicitare de autodefinire pe aspectul credintei, cu care deja ma framintam de ceva vreme, a devenit mandatorie. Intr-adevar, va fi destul de mult de spus.
Cred ca cel mai bine va fi sa deschid un nou topic. Sunt sigur ca sunt destui care se vor regasi in o parte sau alta din framintarile si intrebarile mele, si poate experienta pacatosului care va scrie va fi de folos, spre un drum mai usor.
Nu-i rea ideea cu deschiderea unui topic separat și așa ne-ar fi fost greu să discutăm în atmosfera tensionată de pe-aici...