Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.04.2014, 15:03:18
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de oaie_cugetatoare Vezi mesajul
Treci pe Ubunutu care e gratis.
Si in loc Ms Office, foloseste LibreOffice care e gratis si are multe facilitati
fata de Ms Office.
De fapt in afara de unele jocuri care cer Windows, pe Linux gasesti echivalente la toate programele de Windows.Si toate sunt gratis.
Ok, dar ai impresia ca mapricep atat e bine la calculatoare si chestii de genu incat sa ma descurc pe altceva in afara de windows? Si cu win 7 am avut ceva de furca pana m-am obisnuit si nu-i mega diferit e xp...

Deci da, raman la windows-ul meu piratat...
Reply With Quote
Vechi 09.04.2014, 15:12:23
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Ok, dar ai impresia ca mapricep atat e bine la calculatoare si chestii de genu incat sa ma descurc pe altceva in afara de windows? Si cu win 7 am avut ceva de furca pana m-am obisnuit si nu-i mega diferit e xp...

Deci da, raman la windows-ul meu piratat...
Fii atenta, ca la cit de blestemati sunt "astia" (stii cine), si sunt obsedati sa le puna palma sub fund coroporatiilor, si mai au si acces la toate informatiile care trec prin compul tau, e posibil sa te trezesti cu dosar penal, daca il folosesti in, stiu eu, tranzactii legale, etc.
E usor de invatat, mai ales daca ajunge sa iti placa. Asa mi s-a intimplat mie. :)
Pentru invatat Ubuntu:
http://ubuntu-manual.org/?lang=ro
Reply With Quote
Vechi 09.04.2014, 15:21:34
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Vaii, deci daca ai sti ca pana si cu un telefon nou imi ia in jur de 1-2 saptamni sa ma adaptez....

Da, stiu la ce te referi cu dosarul penal. Tot ce e posibil... dar la ce folosesc eu compu' nu e cazul. Il folosesc pentru forumuri, facebook, citit articole pe ici pe colea, vizionat documentare si seriale online (pentru care daca e vb de dosar penal, nu mi-l fac mie, ca nu e siteul meu) iar de pe torente nu prea descarc chestii, decat daca e neaparata nevoie (asta in ultimii 2 ani, ca am descarct destule pana atunci)...

Risc putin, dar asta e...

Iar in cea ce priveste windowsu de la lucru... nu-s sigura daca e piratat sau cumparat; aici iarasi, nu imi fac mie dosar penal, ci firmei la care lucrez...(cred)
Reply With Quote
Răspunde