![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Canon ai primit ? Sau de fapt e un pretext pentru a cauta ceva magic pentru "noroc in dragoste"?
|
|||
|
|||
![]()
Voi nu vedeti ce faceti aici ? Ma judecati... Intai vezi gunoiul din ochiul tau, dupa vezi mizeria de pe altul. Am intrebat daca stiti, n.am specificat daca sunt ortodox, catolic sau daca imi plac toate scolile de cunoastere si religiile. Moastele sunt sfinti care au contribuit la lucrarea lui Dumnezeu pe pamant, Dumnezeu unul nu e nici ortodox nici catolic nici hindus. Deci, stiti moaste sau nu ? Eu n.am probleme cu gagicile, eu am probleme cu dreptul divin la iubire, care este NECONDITIONATA, si se pare ca am gresit fata de compasiunea divina. Orgoliul destrama relatia umana, din punctul meu de vedere e o boala :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici nu vreau sa imi imaginez ce intelegi tu prin asta.
|
|||
|
|||
![]()
Am fost la spovedit, acum tin tot postul pentru a mi se reintregi dreptul si sa ma purific, apoi ma voi spovedi fin nou. Canon nu sunt sigur ce e dar am fost la maslu
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu faci misto de noi? :))
|
|
||||
|
||||
![]()
Un psiholog, daca nu chiar un psihiatru te-ar putea ajuta.
Da, sunt rau si te judec, stiu. Dar pune-ti intrebarea: Cati din cei cu genul asta de probleme sunt constienti ca le au?
Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pe noi. Last edited by Lucian008; 31.03.2014 at 21:42:03. |
|
||||
|
||||
![]()
Fie-ți milă: a citit prea mult Argeșanu.
|
|||
|
|||
![]()
Ok nu mai pun in viata mea intrebari pe siteul asta, cum greseste omul ceva sau nu stie, voua va place sa va bateti joc. Sunteti dominati de dogme si inflexibili in gandire... Ii lasati pe altii sa gandeasca pentru voi. Argesanu e decat un om care mi.a intarit convingerile pe care le aveam deja. Cum se face ca noi astia care facem "minuni dracesti" suntem oamenii mai cu omenie ? Poate ati uitat ce inseamna credinta la baza ei, sa iubesti toata creatia in mod egal si neconditionat. Daca nu stiti sa ajutati puteati sa nu raspundeti.
|
|
||||
|
||||
![]()
Crezi tu că ești așa cum zici că ești?
Crezi tu că ești singurul care l-a întâlnit pe Argeșanu? Crezi tu că ești singurul care a experimentat cele ce crezi tu că te-au iluminat acum?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Noi suntem dominati de dogme si ii lasam pe altii sa gandeasca? Dar tu care ai convingeri despre lucruri pe care nu le cunosti cum esti? Habar nu ai ce presupune crestinismul si totusi faci afirmatii cu privire la invataturile lui. Nu cunosti invataturile dar stii ca ale altora sunt mai bune. Poate ne zici si noua ce spune asta despre tine. Si "convingerile" tale pe ce se bazau?