![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa nu am intelegi gresit Urzicuta eu doar vreau sa expun o problema care predomina in Romania,si sa sti k nu am barfit pe nimeni am zis doar ce am crezut sincer nu mi s-a parut ca o vorbesc de rau doar ca am vrut sa iti dau un exemplu.
SI ca ar trebui sa facem ceva in legatura cu aceasta problema,nu imi vine in minte o ideie cum am putea sa scadem rata de abandon si de abuz stiu doar ca ar trebui sa facem ceva.....asa ca ziceti voi ce credeti ca trebuie sa facem! |
|
|||
|
|||
![]()
Cum banuiesc ca nu vreti sa auziti de educatie sexuala si metode contraceptive,ramane doar posibilitatea sprijinririi familiilor,sau incredintarea copiilor abandonati unor asistenti maternali(sau unor centre care sa fie la nivelul celor din state mai dezvoltate decat Romania).Dar trebuie sa mai treaca niste ani,pana vor face rost de bani si pentru asta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca nu poate fii o singura varianta ci cred ca fiecare caz trebuie tratat individual uneori ce merge intr-un caz nu merge si la altul asa ca nu trebuie generalizata problema doar cei implicati pot lua decizia corecta chiar daca uneori nu se ia cea mai buna noi nu ar trebui sa ne arogam puterea de decizie in locul altuia imi pare rau ca vad ca criticam fara sa fim implicati in mod direct.:)De multe ori din exterior situatia se vede distorsionat.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imi spuneti si mie ceva? | Darkanian | Generalitati | 26 | 20.11.2011 21:33:27 |
Va rog sa imi spuneti cn are CANTARILE: | PuiMicGeorgiana | Muzica Bisericeasca | 1 | 05.11.2010 22:23:15 |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
va rog!!!spuneti-mi ce sa intamplat !!! | Klapeman | Intamplari adevarate | 9 | 28.07.2010 11:47:06 |
Va rog, spuneti-mi cum ma sfatuiti sa reactionez? | elizabeta | Generalitati | 28 | 13.11.2009 23:27:55 |
|