![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În felul ăsta împuști doi iepuri dintr-un foc: o faci fericită instant și te și lămurești dacă tu ești autorul sau lipsa ta. Din câte înțeleg eu spusele tale, ea din lipsă de... altceva se plimbă cu tine; altfel spus, te plimbă pe tine până apare ”altceva”. Dacă tu o vezi de 10 luni și e mai distantă de la vizita de-acasă, e la mintea cocoșului că, deși neagă, e interesată de situația materială. Poate că tu nu ești cocoș(scuze!). Dacă o femeie nu e interesată de situația materială, atunci nu e femeie(poate e fecioară). Citat:
Îmi cer iertare, dar sfaturile date nu se pot urma dacă nu definesc pesoana care le aplică, Le ”aplic” ca să... Ca să ce? Ca să seduc? Baliverne! Trebuie să fiu eu însumi, așa cum sunt și voi obține ceea ce merit fiindcă merit doar ceea ce am; ceea ce n-am nu mi-e scris să-mi aparțină, nu mi-e rânduit să am. Depinde cum sunt eu. Nu pot urma o rețetă falsă toată viața; pe undeva va ieși la suprafață falsul. Desigur, oricui îi ”zâmbește” capra vecinului când trage cu ochiul în curtea lui.
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 17.03.2014 at 04:34:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc tuturor pentru sfaturi, o sa incerc sa le adaptez situatiei mele si sa le pun in aplicare.
"Dacă tu o vezi de 10 luni și e mai distantă de la vizita de-acasă, e la mintea cocoșului că, deși neagă, e interesată de situația materială. Poate că tu nu ești cocoș(scuze!). Dacă o femeie nu e interesată de situația materială, atunci nu e femeie(poate e fecioară)." Probabil ca nu sunt "cocos" , ca nu am calitatile pe care ea le cauta la un barbat, ea avand mai multe relatii si putand face o comparatie. Totusi mi se pare o persoana speciala datorita faptului ca si-a pastrat fecioria in ciuda tentatiilor pe care le-a avut in relatiile cu altii. O sa ma distantez o perioada de ea,dar inca nu renunt definitiv, cred ca e mai bine sa ma rog mai mult si apoi cum vrea Dumnezeu asa va fi. |
|
|||
|
|||
![]()
Imi pare rau ca v-ati suparat. Eu doar am incercat sa va ajut. Puteti fi sigur ceea ce am zis chiar am si aplicat, si nu cu intentia de a seduce, ci cu intentia de a fi bine si de a construi ceva de durata. Facem tot ce putem, insa nu depinde numai de noi, iar minuni nu cred ca poate face nimeni dintre oameni.
|
|