![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ar fi interesant de stiut... Poate vreodata o sa iubesc un mormon, cine stie? Atunci eu poate m-as simti precum cananeanca, adica inafara legii, dar ma tem ca el nu ar avea asemenea complexe de inferioritate...
|
|
|||
|
|||
![]()
Nicidecum nu va avea complexe de inferioritate când te va înrola în haremul său!
|
|||
|
|||
![]()
C'est n'est pas vrai! Dati-va un update! Mormonii nu mai sunt poligami!
|
|
|||
|
|||
![]()
În fața legii civile nu, dar în practică lucrurile stau altfel.
|
|||
|
|||
![]()
In "practica" se intampla multe, peste tot (de ex,azi, de sf mucenici, se beau 40 de pahare), dar nu asa spune religia... Cel putin asa sustin cei care au venit pe la noi (mormonii). Iar in America, am inteles ca tin f mult la cununie, pe unii de ex (oaspeti la o fam de mormoni) nu i-au lasat sa doarma impreuna pt ca nu erau casatoriti...
|
|
||||
|
||||
![]()
Păi cine bea 40 de pahare, chiar 44 unii, au vreo legătură cu "religia"?
|
|||
|
|||
![]()
Bineînțeles că au, sunt împotriva ei, cu știință sau fără știință.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am lucrat pt un manager HR,care era mormon si tot ce-mi amintesc despre el a fost un scandal sexual... Firma la care lucram,avea locuinte pt angajati iar dumnealui a fost ferm in ceea ce priveste locuirea la comun a celor"necasatoriti"...Toate bune si frumoase,pana cand toti au inceput sa vb ca l-au vazut pe domnia sa iesind de mai multe ori,noaptea tarziu din camera unei june care era renumita pt"distractiile"de care era in stare cu oricine se arata interesat...(Asta nu ar fi insemnat nimic daca domnul mormon nu ar fi fost happily married,cu 2 copii mici si inca unul pe drum,ba mai avea si o nevasta draguta si foarte cumsecade). Aceasta purtare i-a smintit pe toti la lucru,incat toti vb numai despre asta iar dansul si-a dat demisia in final pt a scapa de jena... Ne era si noua jena de ipocrizia dumnealui ...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Da' ei nu-s ipocriți. Așa-s ei.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|