![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta-i Evanghelia lui Hristos. Care e alternativa ta? Ca il putem mituii pe Dumnezeu cu faptele noastre bune (Isaia 64:6 spune ca faptele noastre bune sunt niste haine manjite inaintea lui Dumnezeu) ca sa ne ierte?? Asta ar fi incredibil de oribil. Mania dreapta a lui Dumnezeu trebuia sa fie satisfacuta, si ea a fost satisfacuta prin moartea lui Isus pe cruce, atunci cand Dumnezeu l-a zdrobit pe Isus pentru pacatele noastre (nu uita ca Isus a fost voluntar, nu victima) Isaia 53:10 "It pleased the Lord to crush him", si neprihanira lui Isus este atribuita celor care cred in El, doar prin modul acesta putem intra in cer, avand in vedere ca Apocalipsa 21:27 se spune "Nimic întinat nu va intra în ea, nimeni care trăiește în spurcăciune și în minciună; ci numai cei scriși în Cartea Vieții Mielului." Trebuie sa fim 100% perfecti ca sa intram in cer, si asta se poate doar prin sangele Mielului care a murit pentru noi. Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Crestinismul timpuriu nu avea Biblie, cum avem astazi si cum probabil iti imaginezi. Erau zeci de Epistole, Evanghelii si carti aflate in circulatie atunci. Lista actuala, de carti stabilite ca fiind adevarate, nu a aparut decat in secolul IV. Ceea ce cam sfarama orice pretentie de sola scripturism istoric. Citat:
Eu stiu cum ma aflu fata de Dumnezeu. Imi stiu pacatele. Dar daca, ipotetic, teoria ta ar fi adevarata, as face singurul demn posibil, si mi-as accepta soarta de damnat.