![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci, DragosP, daca nu-l poti traduce in limba româna, atunci lasa-i lui ovidiu b onoarea aceasta. |
|
||||
|
||||
![]()
Și eu de unde era să știu că vrei traducerea în RO? Sunt ghicitor?
|
|||
|
|||
![]() Last edited by ovidiu b.; 24.02.2014 at 14:09:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu nu esti ghicitor. Poti face traducerea in româna, acum ca stii ca la asta m-am referit? Multumesc.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pică pară mălăiață în gura lui Nătăfleață. Ți-am dat google traslate, trebuie doar dăi un click pe link, copiezi textul din engleză și dai traducere din engleză în română. Traducerea nu este perfectă, dar te ajută înțelegi sensul mesajului.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trag concluzia ca remarca ta, cum ca textul postat de Mirela ar fi echilibrat, e nefondata si facuta in necunostinta de cauza. Daca ai fi inteles ce scrie duhovnicul Mirelei, te-ai fi crucit! |
|
|||
|
|||
![]()
Și uite cum palăvrăgim și ne abatem de la cele esențiale. Manipulare pe față.
Poate ne explici ce ai înțeles. Last edited by ovidiu b.; 24.02.2014 at 14:29:04. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu inainte de a pune tu traducerea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu acuzi că afirmația mea este nefondată (deși era o părere personală că acel mesaj este echilibrat). Vino cu argumente. Aștept cu mare interes.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Uleiul de la Sfantul Maslu | cristiboss56 | Mirungerea(Ungerea cu Mir) | 46 | 03.06.2012 00:20:55 |
Faina si uleiul de la Sf.Maslu | speranta | Maslul | 29 | 15.03.2010 23:24:56 |
Cum se face canonisirea ca sfant(a)? In ziua de azi se mai face? | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 09.01.2010 23:13:44 |
Cum se folosesc:uleiul si faina de la Sf Maslu? | tinutza | Generalitati | 4 | 11.03.2007 21:23:32 |
|