![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Data înregistrării: 25.06.2007 Religia: Ortodox Mesaje: 2.916 Daca iti pasa de un om, si vrei sa-l ajuti, nu-l lasa la nesfarsit sa rataceasca, si cu atat mai putin sa le dea altora motive de sminteala sau mai rau, polemici penibile, cand adevarul este unul singur si la o aruncatura de "clic". Eu iti inteleg punctul de vedere, dar sa te vad, nu dupa 5-6 ani, ci dupa vreo 6 luni cum mai reactionezi... Iar daca tu numesti asta "judecata", imi pare sincer rau. Nu de judecata e vorba, ca nu-i treaba mea pacatul nimanui. E o decizie mult amanata pentru care am facut ca si tine acum, apel la multa cumpatare, atat pentru altii cat si pentru mine. Priveste acest caz, cumva detasat, ca si cum cunosti (virtual) de multa vreme pe cineva, si la un moment dat izbucnesti cat se poate de firesc si amical, nu cu ura, nu cu judecata, ci pur si simplu, fiindca simti ca iti poti permite sa nu mai menajezi, iar asta spre binele acelui om, si implicit pentru a mai relaxa incordarea la care se ajunge in urma acelor initiative ciudate pentru subiecte complicate prin mintea sucita, nu fiindca n-ar fi explicatii clare de la sfintii parinti!
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni din comoara Bisericii Catolice | Noesisaa | Biserica Romano-Catolica | 61 | 02.11.2014 19:21:40 |
Linistirea - comoara mintii | florin.oltean75 | Generalitati | 1 | 14.12.2011 21:41:08 |
Luarea mesei in familie - o comoara uitata. | windorin | Generalitati | 89 | 15.03.2010 10:35:36 |
Crucea Lui - comoara mea | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 30.03.2007 11:24:39 |
|