Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.02.2014, 11:52:47
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dalian Vezi mesajul
Decență este atunci când nu ai baie în casă precum regii.
Îți faci o groapă în spatele casei. Între tufișuri, pentru a avea intimitate.
Iar cei 150 de lei îi dai unui sărac din India. Și el avea mâncare pe o lună de zile.
Nu-ți iei nici chiuvetă. Nici mașină de spălat rufe. Că n-ai unde să le pui. Apartamentul l-ai vândut. Banii i-ai dat deja săracilor. Asta înseamnă decență.

A avea apartament cu baie în interior. Cu mașină de spălat. Asta e extravaganța regilor. Văzută prin prisma unui indian sărac.
La fel cum palatul și avionul par extravagante pentru tine. Pentru cei mai bogați ca noi avionul vechi de 10 ani e echivalentul unui WC de 150 de lei.
-nu gandesti bine
-apartamentul il vinzi si daca esti familie cu copii ii cresti pe strada nu? fara scoala,educatie,trai normal... fara nimic
-daca stai la bloc cum sa-ti faci groapa in spatele casei
-hai sa nu cadem in extreme
-am vazut la tv ca o tipa a a cheltuit de revelion cu hainele pe care le-a cumparat,distractie ,bar...etc vreo 3000 de euro asta e exagerare si prostie,mie banii astia imi ajung 1 an cu un trai cat de cat decent ,nu in groapa de gunoi
-deci asta e prostie sa cheltui banii aiurea pe lucruri de care ai putea sa te lipsesti; ce nu putea sa faca un rev cu cateva milioane,cu prietenii sau acasa
-sau cei care cumpara sampanii de mii de euro ,ce nu pot sa-si cumpere o sampanie de 30-50 de euro
-sunt oameni care vad doar materie,bani,distractie....
-crestinismul ne indeamna sa ne gandim la suflet in primul rand,dar asta nu inseamna sa traim toti pe strazi,prin gunoaie...
-eu cred ca cei foarte saraci ar trebui ajutati de bogatii care au prea multi bani sa ajunga la un trai decent,noi sa traim decent si bogatii cum am zis sa mai dea din banii lor prea multi saracilor,sa se ajunga la un echilibru,cat de cat,o normalitate,decenta....

Last edited by antiecumenism; 18.02.2014 at 11:56:13.
Reply With Quote