![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cred ca au aparut servicii noi - asta cu trimis carti si reviste nu era pana acum. Ce-o fi ala Sac M - cumva plic mare? Aici exista trimetere de carte si costa cam 4 Euro la international (pana la 1 kg). Se pune cartea intr-un plic de carton sau ceva asemanator si se trimite deschis (pentru verificare).
|
||||
|
||||
Botezul este Taina prin care, fiecare dintre noi, devenim parte a Bisericii, Trupul lui Hristos. Atât nou-născuții, cât și mamele acestora primesc dragostea și ocrotirea Bisericii încă din clipa nașterii, toate slujbele și rugăciunile gravitând în jurul momentului primirii Botezului. În ultima ediție a Molitfelnicului, aprobată de Sfântul Sinod și publicată cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, rugăciunile care preced botezul au fost grupate sub titlul generic ”Rânduieli la nașterea omului”. Deși, pentru o perioadă de timp, rugăciunile din prima zi de la naștere au fost suprimate, în ultima ediție a Molitfelnicului s-a revenit la rânduiala îndătinată. Rânduielile legate de nașterea omului urmează, în chip liturgic, chiar istoria vieții Mântuitorului Iisus Hristos. Tot în ultima ediție a Molitfelnicului se arată explicit că Împărtășirea este parte constitutivă a rânduielii Botezului, alături de Mirungere. Molitfelnicul a apărut în anul 2013, la Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Chiar, din atâția forumiști cu care te conversezi aici pe forum, nu se oferă niciunul să-ți dea o mână de ajutor cu trimiterea asta? Ia să vedem ! :) |
|
|
|||
|
|||
|
Multumesc, Mirela.
Am sa gasesc eu o solutie. Nu trebuie sa se deranjeze nimeni. Ma descurc singura.
|
||||
|
||||
|
Citat:
(Din acest punct de vedere m-a cam dezamăgit forumul ăsta.) Last edited by mirela.t; 19.02.2014 at 06:44:33. |
|
|
||||
|
||||
|
Sophia nu a lasat clar sa se inteleaga ca ar dori ca cineva sa-i trimita carte. Cu siguranta sunt useri care ar face acest gest cu toata bucuria. Poate apela de asemenea si printr-un mesaj privat la cineva fata de care se simte mai apropiata.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ekaterina, tu ai suflet bun și știu că ai făcut din dragoste comentariul ăsta.
Dar biata Sophia, după cum a fost luată la rost în ultimul timp - mai ales când a deschis topicul cu pricina pe tema acestei cărți - nici nu cred că îndrăznește să apeleze la cineva ca să-i cumpere cartea. Frumos ar fi fost ca cineva să se ofere s-o ajute, eu mă așteptam la cei care au scris pe topicul ei. |
|
|
||||
|
||||
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| recomandari editoriale | catalinabalhui | Generalitati | 12 | 13.11.2012 04:04:13 |
| aparitii editoriale | gratia47 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 15.03.2008 00:52:04 |
|
|