Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.02.2014, 21:49:00
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Din principiu nu etichetez interlocotul, ci doar comentez mesajul. Dacă interlocutorul se ”atacă” și are probleme grave de înțelegere, nu e problema mea.
Fain, tocmai scrisesem un mesaj pe alt topic, nu l-ai vazut pentru ca mesajul tau a fost scris dupa trei minute. Tu poti sa justifici cum vrei, tot proasta crestere se numeste. Daca tie ti se pare normal cred ca e si mai grav. Iata mesajul:
"Ovidiu vaneaza micile greseli (de multe ori inchipuite de el) si da sfaturi pe care nu le urmeaza si el. Vede paiele cele mai mici si nu-si vede barnele din ochi. Isi justifica apoi agresivitatea si lipsa de bun simt prin faptul ca asa e normal si ceilalti se plang prea mult sau nu vad ca el da sfaturi. In schimb nu de putine ori am vazut ca este deranjat si de o critica mica.
Cred ca cel mai bine e ca astfel de useri (mai sunt si altii) sa fie ignorati."
Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Și nu te mai plânge, obișnuiește-te în postura de susținător al unei erezii și să fii tratat ca atare.
Cred ca stii ca toti ratacitii ii declarau pe cei ce aveau invatatura dreapta eretici. Cred ca avand in vedere ce stii tu ar putea fi un compliment, mi-ai scris doar niste aberatii ca sa nu trebuiasca sa recunosti ca gresesti. Roaga un copil sa-ti explice ce am scris eu si vei vedea ca si el intelege. Mai bine las-o asa, oricum nu mai e nevoie sa comunicam pe forum.
Reply With Quote