![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Inseamna ca noi aici mancam mai mult "bio" pentru ca intotdeauna incoltesc dupa cateva saptamani daca sunt tinuti la temperatura camerei. Vezi ca aia tinuti la mai putin de 4 grade devin toxici la tratamentul termic. "On the other hand, temperatures below 4 °C (39 °F) convert potatoes' starch into sugar, which alters their taste and cooking qualities and leads to higher acrylamide levels in the cooked product, especially in deep-fried dishes—the discovery of acrylamides in starchy foods in 2002 has led to many international health concerns as they are believed to be possible carcinogens and their occurrence in cooked foods are currently under study as possible influences in potential health problems" Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu mai fac cartofi prajiti de mult...cu problemele mele digestive,nu-i nici o surpriza...deci numai in conditii de prajit la temperaturi inalte apar urme de acrilamida. De obicei nu-i tin in frigider(pt ca nu am loc de alte legume,fructe si verdeturi) insa cand cumparam mai multi decat am nevoie,ii puneam la rece,nici o problema,n-am sa-i mai pun. Dar atentie,acrilamida se formeaza in toate produsele care contin amidon si care sunt supuse pregatirii la temperaturi mari,adica prajitul si coptul caci fierberea se intampla la 100 de grade...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Alternativa la cardurile de sanatate cu cip | antoniap | Generalitati | 1174 | 05.06.2015 11:04:59 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
10 aliati pentru sanatate | absolutep0wer | Generalitati | 0 | 25.06.2010 05:09:03 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 1 | 13.03.2010 19:30:22 |
|