![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Mă cheamă Leancă și n-am treabă!
Chiar astăzi plec la Olimpiadă O nu, nu merg să mă distrez – La Olimpiadă eu lucrez! Mă duc, că s-o mai dus și Ponta Chiar dacă poate sunteți contra La Olimpiadă, fără mine, Nici Putin nu se simte bine. M-am tot gândit cum să apar: Pe schiuri sau pe samovar? De-o pildă, aș putea să-ncerc Să mă învârt ca ou-n cerc! Mai mult decât orice, firește Aș vrea să cânt în englezește Și dacă mult n-o să le pară Le cânt pe dată și-n maghiară! Eu știu și franțuzește-oleacă Căci nu degeaba-mi zice Leancă Și am lucrat mai multă vreme La Ministerul de Externe. De mult am zis: ca să fii om Cariera fă-o în ASCOM Căci și pe mine Domnu’ Stati M-a scos în nalta societate! La Stati eu am învățat Cum să calc oamenii pe cap Și-acum pășesc ușor și sigur Fără mustrare, vă asigur! Observ că toți, de la o vreme Îmi reproșează doar probleme Dar, vă asigur, înc-oleacă Și-o să vedeți voi cine-i Leancă! Eu știu că-i frig și dezolare Și că nu prea aveți mâncare Dar spuneți voi: ce să va fac Că sunteți proști și ați votat? Vedeți prea bine că am treabă: Diseară plec la Olimpiadă! Doar că mă bate-un gând păgân: Să mă întorc sau să rămân? (sursa: savatie.wordpress.com) |
|
|