![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||||||
|
||||||||
|
Citat:
Citat:
Ca doar stampila nu doare. Citat:
Citat:
Citat:
A spus ca numarul de copii pe care ii are nu este un argument, ca barbat poti sa faci cati copii vrei, stiuti si nestiuti. Indirect, a vrut sa atribuie meritul femeii, dar se pare ca femeia il declina si vede tot pe barbat un erou. Pai cum, a permis femeii sa-i faca atatita copii, nu e un mare gest de eroism? Pai altii o trimiteau la avort, el nu, i-a dat voie, pai ce barbat deosebit! Este ca si cum i-ar fi facut el, cu chinurile nasterii si totl!! Citat:
Decat, binenteles, ca i-a permis femeii sa nasca 9 copii. E ceva, un efort deosebit pentru un barbat. Crestin si ortodox. Citat:
Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 04.02.2014 at 19:46:33. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tu mai faci si altceva inafara de a contra, asa de dragul de a te afla in treaba (ca asa pare), certa si jigni pe forumuri??? :))))))))))))) Da, atunci cand aduci acuze ori insinuari, e cazul sa o faci cu responsabilitate, adica "eu XY spun asta -concret- si am motive sa o fac". Eu nu am adus acuze, nici insinuari. :), ia si citeste in urma tot ce am scris. O seara buna ca mai am si alte treburi :) |
|
|
|||
|
|||
|
AdrianaCluj nu a facut insinuari, in schimb tu ai facut insinuari din belsug, fara sa cunosti persoana la adresa careia te exprimi pe aici. Te-ai legat si de faptul ca are multi copii, punandu-ti intrebarea cu ce ii hraneste. Dar ce te intereseaza pe tine? Ti-a cerut bani pentru mancare? NU! Are o meserie, din care castiga bani ca toti ceilalti.
Vad ca esti expert in ceea ce priveste barfa, AlinB. Nu este un compliment! |
|
|