![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar e trist sa vedem cu cata naivitate va dezlantuiti, luand apararea cuiva care ce? NU e asa ortodox cum vrea sa para. Mai lasati sa treaca timpul... Poate aveti dreptate, poate avem dreptate... Ce avem de pierdut. Pentru mine, pana nu aud pareri oficiale ale Bisericii Ortodoxe Romane (ca asa s-ar cuveni, zic eu) n-o sa cad pe spate, pentru atat cat ne-a oferit deja.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu am vorbit despre reprezentantul ortodoxiei sau al nationalismului romanesc. Eu mi-am spus parerea, ca e nevoie de oameni care sa spuna NU atunci cand satanele spun DA si ca sper ca dl. Capsali sa fie un astfel de om. Pentru ca de partide sunt satul. Eu nu il cunosc personal, nu l-am intalnit niciodata si nici nu am vorbit vreodata in particular pe fb sau altundeva. Bineinteles ca am rezervele mele. Dar avem nevoie de si trebuie sa incercam sa gasim altfel de oameni decat ceea ce am avut pana acum in politica romaneasca si in parlamentul european. Macar pentru ca sa nu murim urat. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Era un anunt. Cine vrea sa-l sustina, bine, cine nu, nu. Motivul pentru care am ales sa postez este acela ca, din punctul meu de vedere, nu mai vreau sa pun stampila pe nici un reprezentant al unui partid. As vrea ca si altii, independenti, sa aiba o sansa. Daca aflu ca mai sunt, si imi convin, ii sustin si pe aceia sa-si poata depune candidatura, pentru ca m-am saturat de partide. Ca o fi dl Capsali, ca o fi altul, o sa ma informez atat cat pot si atunci cand merg la vot, nu imi mai anulez buletinul de vot, ci ma orientez spre independenti. Nu l-am investit pe dl Capsali cu "reprezentarea ortodoxiei" dar ma bucur ca este ortodox, practicant, nu de Paste ori de Craciun si apreciez faptul ca si-a luat inima in dinti sa faca un asemenea pas. Iata, se dovedeste, o data in plus, ca nu e usor, ca imediat apar aruncatorii de pietre. N-o fi perfect ca om, dar nici de condamnat nu cred ca este pentru faptul ca are o familie numeroasa (este acesta un motiv de a blama pe cineva, mai ales atunci cand cel care blameaza se prezinta ca fiind ortodox?). Dimpotriva. Decat sa isi ucida pruncii, prefera sa ii creasca. Din ce si cum? Dansul stie, pana acum nu am auzit ca ar fi facut ceva condamnabil, reprobabil. Ca nu ii place cuiva de vocea lui, ori de altele, e liber sa nu il sustina, care e problema? Bine ar fi daca cei care vin cu tot soiul de insinuari, daca au ceva concret de spus sa spuna si sa isi asume ceea ce spun, nu sub un nick-name, ci public, curajos, barbateste. "Eu, XY, il acuz de asta", cam asa face un barbat - ori o femeie- cu simt de raspundere, daca are motive. (Editat: General valabil, nu te vizeaza direct aceasta zicere). Daca insa nu au curajul sa faca asta, ar fi si mai barbateste sa taca. Last edited by Adriana Cluj; 04.02.2014 at 20:17:38. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre cealalta concluzie la care am ajuns, n-am sa dau copy & paste acolo unde am sesizat lipsa de diplomatie si de sinceritate in crezul sau. In primul rand n-ar fi corect, iar in al doilea, oricum ii sta la indemana sa stearga oricand tot ce-l compromite in acest sens. Daca pana acum nu a facut asta, inseamna ca chiar nu realizeaza ce inseamna nici ortodoxia, nici politica. Dar vorbim, nu din convingere, ci din naivitate. Ce inseamna pentru tine "a fi barbat"? Sa-l iau de guler si sa-l intreb "Ce doresti, mai monseure?" E viata lui, e alegerea lui, sa fie sanatos, cu toti ai casei lui. Cine nu stie cum ma numesc, de pe acest forum, nici nu a vrut sa stie. Nu ma ascund dupa un nick, si cred ca pot sa fac fata oricarei situatii, verbale, iar asta nu doar in cadru virtual... Dar nu cine sunt eu, conteaza, ca nu eu incerc sa-mi creez o aura in jurul credinciosilor ortodocsi si pe spatele lor. Daca ii cunosti bine viata de pana acum doi-trei ani, daca stii cat a contribuit la pacea sufletelor ortodoxe, pana acum, spune-ne si noua, chiar daca nici macar asta, nu-i de-ajuns. Ca il sustine Dl Laurentiu Dumitru, sau nu mai stiu eu cine? Eu vreau sa stiu ce parere are cineva in fata caruia sa ma plec pana la pamant, daca vrea sa fie sub obladuirea Bisericii Ortodoxe. Altfel e doar un "fur" ca oricare altii!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre motivele mele, "concrete", :) le-am aratat putin mai sus. |
|
|||
|
|||
![]()
La cât de bine știe să pozeze, nu e nevoie...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ne-am obisnuit sa luam totul de-a gata, fara prea mari pretentii, numai sa scapam de alte gunoaie. Adica, daca se darama gardul, mai punem o proptea, apoi o alta proptea la proptea, si alte cateva zeci de alte proptele si improvizatii. NU. Vrem pe cineva care sa ne reprezinte pe noi, ortodocsii. Pai sa vina propunerea de la noi, nu sa ne pomenim dintr-o data cu unul care se pretinde cum ca... ar fi. Cine e? CONCRET!!! Haideti sa facem o lista, noi, cu cei care ar merita pusi acolo si care si-au dovedit in timp buna conduita si relatie cu Biserica, ca daca ma numesc eu pe mine, tu pe tine, si fiecare pe el, ajungem sa ne batem de la ciolan. (Acu', voi n-aveti decat sa va autointitulati, dar eu n-as indrazni sa reprezint pe cineva vreodata, inafara familiei, pentru nimic in lume, pentru ca n-am fost, nu sunt si nici nu voi fi vreodata vrednic sa decid in numele altora!)