![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu il voi vota daca ajunge sa-si depuna candidatura. Imi ajunge cati obedienti români am vazut acolo. As vrea sa vad si sa aud si sa faca si altceva decat a vota la indicatia partidului, ori a interesului nu stiu cui. Last edited by Adriana Cluj; 03.02.2014 at 17:53:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Nuuu, îi vor da, periodic, prime de încurajare pentru a susține mai motivat opoziția la ideologia dominantă și drept compensație pentru ridicolul la care se expune.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doar nu e o noutate ca atunci cand crestinii isi spun convingerile, altii se uita stramb. Last edited by Adriana Cluj; 03.02.2014 at 18:02:05. |
|
|||
|
|||
![]()
Cumva -ul asta ridica multe semne de intrebare..
As vrea sa aflu si eu secretul, cum un om fara o meserie anume poate intretine 9 copii si nevasta, fara cersetorie, fara compromisuri. Ne-ar putea fi tuturor util. Serios. Citat:
Mai ales ca au votat contra unii care nu ii vezi sa aiba treaba cu valorile crestine. In faza a doua, va trece, sub alta denumire, in alte circumstante iar cei ca si Capsali (daca vor fi acolo) vir crea iluzia ca cei care sustin valorile traditionale sunt o minoritate sociala si noul trend este pe deplin justificat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De regulă, declarațiile politice sunt un fel de discurs la pereți. Unu' vorbește la tribună în limba lui maternă și ceilalți ascultă muzică de pe net în căști. Dacă interesează pe cineva cu adevărat ceea ce spune ăla de la microfon, va solicita unui asistent să-i facă rost de textul scris, însă foarte rar se întâmplă așa ceva.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deja ne-a oferit o mostra a gandirii sale politice prin propunerile de "nationalizare" amintite, sustinerea homeopatiei si cu siguranta, vor mai fi si altele. Inclusiv o politica anti-avort poate fi compromisa de un individ ca el prin impingerea la extrem a unor idei bune in principiu dar care trebuiesc implementate realist. Probabil se va merge pe acelasi mecanism de demontare a credibilitatii adversarului cum s-a procedat si cu cardul de sanatate, gasesti vreo doui zapauci sa urle ca e semnul fiarei si ca ei nu pot accepta ca si crestini ortodocsi asa ceva si uite ca ti-ai atins scopul: ai ridiculizat orice eventuala opozitie si discreditezi si ortodoxia - bonus.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 03.02.2014 at 18:21:06. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu te ingrijora prea tare :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imi cer scuze, acum trebuie sa ies de pe forum, mai am si alte treburi pe-acasa. O seara buna. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru ca sunt singur ca atunci cand sistemului nu-i place rezultatul democratic, va chema alegeri iar si iar, pana iese. Ca irlandezii si tratul de la Lisabona.