Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.02.2014, 17:56:03
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Eu il votez, macar cu el mai avem o speranta ca o sa le spuna careva satanelor alora stop, cu astia din partide care ridica mana dupa cum spun sefii de la Bruxelles chiar ca se duce totul de rapa. Ai nostri sunt primii care ridica mana la toate nenorocirile ( vezi raportul Estrela ).
Iuliu, exact din acest motiv o sa-l votez si eu. Nu este politician, nu reprezinta un partid, ci este independent.
Si mai mult decat atat are convingeri crestin-ortodoxe si le sustine.

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Faceti un lucru bun, eu va multumesc ca ne-ati adus la cunostinta, putina unire intre noi, si mereu se gasesc cativa sa comenteze impotriva, sa critice, carcotasi pana la capat!
Asta ziceam si eu: putina unire, dezbinare e prea multa.

Puteti intra in contact direct cu dansul la adresa de mail pe care am postat-o pe prima pagina, ori pe profilul de pe facebook, iar cei care-l cunoasteti din Bucuresti - presupun ca pe unii ii intalneste la biserica- ii puteti vorbi direct.
Atunci cand va posta noul model de tabel de sustinere (caci, bineinteles.... sistemul s-a gandit sa mai puna o piedica celor care candideaza independent si au modificat forma lui in ultima clipa, dupa ce apucase sa stranga semnaturi....).

Last edited by Adriana Cluj; 02.02.2014 at 18:01:48.
Vechi 02.02.2014, 22:49:26
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Iuliu, exact din acest motiv o sa-l votez si eu. Nu este politician, nu reprezinta un partid, ci este independent.
Este asta o garantie a virtutii?

Citat:
Si mai mult decat atat are convingeri crestin-ortodoxe si le sustine.
Antivaccinismul si homeopatia, sustinute cu agresivitate de badaran nu cred ca sunt crestin-ortodoxe.