![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Că nu te poți întâlni cu ereticul și să îi accepți ereziile, ci doar în adevăr și în Duh te poți ruga cu ei. Condiția fiind care? Să renunțe ei la rătăciri și să revină la Adevăr. Last edited by ovidiu b.; 31.01.2014 at 11:10:15. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pana la despatimirea totala, orice incercare de acest gen esueaza. Doar un parinte cu inainte vedere e in stare sa influenteze in bine pe un eretic. |
|
|
|||
|
|||
|
Cred ca este foarte clar: Credinta Ortodoxa este singura care provine de la Dumnezeu. Restul (era sa zic conform reclamei ca e can can) sunt speculatii ieftine.La fel catolicii si romano catolicii. Insa se pare ca IPS Daniel a cedat in fata banilor din vest...si a masoneriilor ... din pacate.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
invataturii Sfintilor Parinti si Scripturii. Deci, care este problema ? |
|
|
|||
|
|||
|
problema este ca nu se poate fara preoti. Tainele nu se pot indeplini fara Biserica.Nu putem sta acasa si sa pretindem ca suntem credinciosi. Tb sa ne aparam credinta.
|
|
|
||||
|
||||
|
Măi bandidos, de lupi în blană de oaie ai auzit? Că nu-ș de ce (de fapt știu...) tu asta-mi pari.
Mai ușurel cu acuzațiile!
|
|||
|
|||
|
Si in ce consta aceasta aparare ? Dezvolta.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce argumente sa-i aduc unei persoane care nu crede in sfinti? | pacatoasa | Generalitati | 19 | 28.04.2023 22:31:00 |
| Argumente in favoarea faptului ca BO este adevarata Biserica a Lui Hristos | Lucian008 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 106 | 27.03.2014 15:34:37 |
| Dialogul BOR cu BC si bisericile crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 38 | 11.07.2011 18:29:40 |
| Dialogul cu catolicii din Cipru | BogdanF2 | Generalitati | 2 | 16.11.2009 14:03:37 |
| Dialogul ortodoxiei cu neoprotestantii | PadreCory | Secte si culte | 0 | 21.06.2008 00:42:10 |
|
|