Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.01.2014, 00:19:33
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Aici, si pe alt topic unde scria Adam00 (parca) despre 'baietii crestini care vrajesc fetele', este foarte interesant, cel putin pentru mine, de observat cata diferenta de mentalitate si de gandire pur si simplu exista intre barbati si femei)- si cate drame s-ar evita daca am sti mai multe despre aceste diferente.
Dar poate n-ai inteles chiar tot. Ai aici TOATE explicatiile: http://www.youtube.com/watch?v=0BxckAMaTDc
Vizionare placuta!!!

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote
Vechi 21.01.2014, 00:26:40
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Dar poate n-ai inteles chiar tot. Ai aici TOATE explicatiile: http://www.youtube.com/watch?v=0BxckAMaTDc
Vizionare placuta!!!
Super!!
Vechi 21.01.2014, 14:05:59
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit

Daca ai oferit "tot" si el te paraseste, inseamna ca nu te merita, fatuca.(cu alte cuvinte ii mare "prost")
Daca faci compromis in viata de zi cu zi, nu'i bai(prea mare ?!), in schimb cu iubirea nu poti face compromis, daca i'l faci, vei suferi inmiit mai tarziu. "Rabdare si tutun", sau mai pe romaneste, roaga-te, roaga-te si vei gasi ce cauti.
Vechi 21.01.2014, 14:59:24
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Daca ai oferit "tot" si el te paraseste, inseamna ca nu te merita, fatuca.(cu alte cuvinte ii mare "prost")
Daca faci compromis in viata de zi cu zi, nu'i bai(prea mare ?!), in schimb cu iubirea nu poti face compromis, daca i'l faci, vei suferi inmiit mai tarziu. "Rabdare si tutun", sau mai pe romaneste, roaga-te, roaga-te si vei gasi ce cauti.
Frate, daca este sau nu este "prost", nu ne este noua dat sa stim, si nici de folos. Dumnezeu oranduieste lucrurile intr-o directie unde poate amandoi ar avea de castigat. Sunt oameni care nu au destula tarie in credinta, iar Dumnezeu le trimite pe cineva care sa-i ridice (asa a facut cu mine!). E mare lucru pentru un om sa fie constient ca duce o cruce prin care sa nu se mantuiasca doar pe sine, ci sa lupte cu toata fiinta ca sa se mantuiasca si cel de alaturi. Uneori suntem atat de indaradnici incat "ne omoram" nevointele, din mandrie sau din prea mult bine, si astfel pierdem ceea ce-i mai important.
Dar, adevarat ai spus: "Rabdare, rabdare, rabdare!" (fara tutun!!!) si "Roaga-te, roaga-te, roaga-te!" De fapt... cam asta ar fi TOT!
Doamne-ajuta!

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote
Vechi 21.01.2014, 15:14:41
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit

Aia cu "prost" era de incurajare. Si da, fara TUTUN. Cu mantuirea asa este, sta scris ca, asa cum prin barbat femeia se mantuieste tot asa si viceversa.

Citat:
E mare lucru pentru un om sa fie constient ca duce o cruce prin care sa nu se mantuiasca doar pe sine, ci sa lupte cu toata fiinta ca sa se mantuiasca si cel de alaturi.
Eu personal am avut ocazia(ce zic eu aici...inca o am) ca sa traiesc pe propria'mi piele ce ai scris referitor la crucea ce trebuie dusa.
Doamne Iisuse Hristoase, mantuieste-ma!