![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Vreau sa spu nca am cunoscut fete si am incercat ce spuneti dumneavoastra si am mers bn o luna, doua maxim trei luni ne-am inteles a fost totul ok, dar dupaia incepea sa apara cate o discutie...vedeam k se raceste tot mai mult, de multe ori nu mai raspundea la tel si cand vezi aceste lucruru iti dai seama k ceva nu este in regula. Recunosc k am gresit si eu dar cand iti doresti ceva cu adevarat comunici si faci tot posibilul sa fie bn, nu cauti sa te ascunzi si sa spui stai linistit k totul este bn, dar ea incearca sa te faca sa spui ca ea, cate unele fete parca nu au sufet! nu pot sa imi imaginez cum nu le este rusine fata de cunostinta lor sa poata minti chiar si atunci cand ai dovada in mana....
|
|
|
||||
|
||||
|
Stai linistit ca nici tinerii baieti, caci barbati nu ii pot numi, nu sunt mai buni. Sau ai impresia ca problema e doar la fete, iar baietii sunt bine merci?
Poate nu ii place cum scrii limba romana. "bn", "k". De ce nu te duci unde se invart fetele cuminti? Incearca la ASCOR Constanta, iti poti face prieteni, poate gasesti si pe cineva. |
|
|
|||
|
|||
|
Poti sa-mi spui ce anume intelegi prin "fata cuminte"? Imi pare un termen foarte vag...
Problema cu majoritatea "fetelor cuminti" e ca nu prea au obiceiul sa abordeze barbati necunoscuti deci daca vrei sa intri in vorba cu una dintre ele ar fi cazul sa faci tu primul pas.