![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Fa-ti timp pentru lucrurile importante in viata,redescopera pasiunea de a gati pentru tine si cei dragi tie si noi te premiem cu bani si premii surpriza,intra acum pe www.retetecupremii.ro pentru detalii (vezi meniul Regulament concurs din cadrul siteului)
|
|
||||
|
||||
![]()
Într-un avion de pasageri, zburau pentru prima data împreuna un pilot evreu si copilotul care era chinez.
Dupa o buna bucata de timp în care nu si-au spus nimic unul celuilalt, evreul rupe tacerea: - Sa stii ca eu va urasc pe voi, chinezii! - De ce? - îl intreaba surprins chinezul. - Pentru ca i-ati atacat pe americani la Pearl Harbor ! - Nu noi am fost, aia au fost japonezii!!! - Chinezi, japonezi, vietnamezi, pentru mine sunteti toti o apa si-un pamânt! Chinezul înghite în sec, dar nu spune nimic. Dupa o noua perioada de tacere, chinezul spune: - Si eu va urasc pe voi, evreii! - De ce? - întreaba jignit evreul. - Pentru ca din cauza voastra s-a scufundat Titanicul! - Ce prostii vorbesti! Titanicul s-a scufundat pentru ca s-a ciocnit de un iceberg!! - Iceberg, Goldberg, Spielberg, pentru mine sunteti toti o apa si-un pamânt! |
|
|||
|
|||
![]()
Doi ardeleni: – No, ce masina ti-ai luat? – Nokia… – No, da’ asta-i telefon!… – No, ca esti prost! Ii “Kia”
|
|||
|
|||
![]()
Un belgian, un francez și un român sunt chemați la interviu pentru o slujbă bine plătită în Londra și primesc următorul test:
- Vreau să-mi formulați o frază care să conțină următoarele cuvinte: “green, pink, yellow”. Belgianul spune : - I wake up in the morning, I eat a yellow banana, a green pepper and in the evening I watch the Pink Panther on TV. Francezul spune : - I wake up in the morning, I see the yellow sun, the green grass and I think to myself I hope it will be a pink day. Românul, sigur pe el începe să turuie: - I wake up in ză morning, and i hear ză phone: green… green… green… so i pink up the phone and I say… Yellow? Profesoara: - Bulă, conjugă verbul a merge! - Eu merg… tu mergi… el merge.. - Mai repede! - Eu fug.. tu fugi.. el fuge… |
|
|||
|
|||
![]()
Catorva persoane li s-a cerut sa demonstreze ca toate numerele intregi impare sunt prime.
Iata rezultatele: Matematicianul: 3 e prim, 5 e prim, 7 e prim si prin inductie toate numerele impare sunt prime. Fizicianul: 3 e prim, 5 e prim, 7 e prim, 9 este eroare experimentala, 11 e prim ... Inginerul: 3 e prim, 5 e prim, 7 e prim, 9 il putem aproxima ca prim, 11 e prim ... Programatorul: 3 e prim, 5 e prim, 7 e prim, 7 e prim, 7 e prim ... Agentul de vanzari: 3 e prim, 5 e prim, 7 e prim, 9 ... vom face tot ce e posibil pentru ca 9 sa fie prim ... Agentul de vanzari de produse software: 3 e prim, 5 e prim, 7 e prim, 9 va fi prim la urmatoarea versiune... Biologul: 3 e prim, 5 e prim, 7 e prim, pentru 9 rezultatele nu au sosit inca... Agentul de publicitate: 3 e prim, 5 e prim, 7 e prim, 11 e prim... Avocatul: 3 e prim, 5 e prim, 7 e prim, in cazul lui 9 nu sunt suficiente dovezi pentru a demonstra ca nu e prim... Statisticianul: sa incercam cateva numere aleatoare: 17 e prim, 23 e prim, 11 e prim... Psihologul: 3 e prim, 5 e prim, 7 e prim, 9 nu e prim, dar incercati sa suprimati aceasta idee... Politicanul: "unele numere sunt prime. dar scopul este acela de a crea o societate mai buna, in care toate numerele să fie prime"!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
|||
|
|||
![]()
2000 i.Hr. - Ia si mananca radacina asta.
1000 d.Hr. - Radacina asta e pagana, mai bine spune rugaciunea asta. 1850 d.Hr. - Rugaciunea e superstitie, mai bine bea potiunea asta. 1940 d.Hr. - Potiunea asta e facuta din untura de sarpe, mai bine ia pastila asta. 1985 d.Hr. - Pastila asta nu e eficienta, mai bine ia antibioticul asta. 2000 d.Hr. - Antibioticul e artificial. Ia si mananca radacina asta.
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Intrebare la Radio Erevan:
- Cum se spune in termeni muzicali: “Stai jos, iubito”? Raspuns: - La Sol, Fa !
|
|||
|
|||
![]()
Soțul, întorcându-se seara de la serviciu, este întâmpinat de soție cu un afiș în mâini: "Nu vreau să vorbesc cu tine!".
Soțul ridică din umeri, își deschide o bere și se așază în fața televizorului. Peste cinci minute apare soția cu un nou afiș: "Dar știi de ce?" Doi români: - Auzi, tu cât ai salariul? - 300 de euro fără ceva. - Fără cât? - Fără 150. -Într-o zi regele călărea prin împaratia sa. La un moment dat a întâlnit un țăran, care semăna perfect cu el. Regele îl întreabă: - Spune, omule, mama ta n-a lucrat la palat? - Nu, Maiestate. Da’ a lucrat tata! - De ce te-ai indragostit de mine? - Din cauza ochilor. - Iti plac ochii mei? - Nu, am vederea proasta! O femeie nervoasa isi suna barbatul: - Pe unde mai esti? - Draga mea, stii magazinul ala de bijuterii unde ai vazut inelul ala imens cu diamant? Mi-ai spus ca te-ai indragostit de el iar eu ti-am zis ca intr-o zi o sa ti-l cumpar… Femeia, cu un glas moale: - Of, iubitul meu, da, imi amintesc. - Ei, eu sunt la barul de langa. O doamna merge la psiholog. Acesta ii spune: - Saptamana viitoare vom lucra cu inconstientul. Ea-i raspunde : - Nu cred ca sotul meu va dori sa vina... [SIZE=2][/SIZE]
|
|||
|
|||
![]()
Trei meseriasi se cearta care este cea mai veche meserie din lume.
-Noi am construit piramidele, care sunt foarte vechi, spune pietrarul. -Aiurea, replica tamplarul. Arca lui Noe, cea mai cunoscuta realizare a breslei noastre, a fost construita cu mult inaintea piramidelor. -Fara indoiala ca meseria noastra este cea mai veche, declara electricianul.Atunci cand Dumnezeu a spus:,,Sa fie lumina!”, noi traseseram deja cablurile.