![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu postul ne va mântui, ci Hristos. Postul este doar un mijloc de a ne apropia de Hristos. Citat:
Citat:
Citat:
Ce e greu să guști sau se te faci că guști o bucată de pește, brânză sau din ce ți se pune pe masă când mergi în vizită la un prieten? Dacă nu vrei să guști nu te oprește nimeni. Poți să spui că ții un regim sau că ești vegetarian...dar asta nu este egal cu postitor. |
|
|||
|
|||
![]()
Cercetează-te...dacă nu te-ai fi mândrit, nu ai fi aruncat cu noroi în mâncătorii de carne de pe la mănăstiri.
Last edited by ovidiu b.; 08.01.2014 at 18:06:52. |
|
|||
|
|||
![]()
Drept sa spun, eu nu prea am vazut de ce arunca cu noroi. Doar pentru ca a spus ca unii la unele manastriri mananca carne?
|
|||
|
|||
![]()
Mie mi s-a părut deplasat cum a subliniat ”...în mod sigur muuuulte altele...” dar mai ales partea cu ”sfârâitul cârnaților”. Dacă nu dădea vreun nume nici mie nu mi se părea a fi o problemă.
Last edited by ovidiu b.; 08.01.2014 at 19:41:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hai sa nu mai fim asa hiperseriosi ;-)
|
|||
|
|||
![]()
Nu te folosești de un asemenea exemplu pentru a-ți scoate în evidență calitățile de mare postitor, pardon, vegetarian.
|
|